Banatul are jucători convocați la naționala de handbal, unde a venit un nou antrenor. SCM Poli va disputa în curând meciurile restante

Liga Zimbrilor este în pauză în această perioadă, la fel ca în anii precedenți. De data aceasta însă naționala nu are meciuri oficiale, dar s-a luat decizia opririi competițiilor pentru ca Federația să organizeze un stagiu de pregătire cu noul selecționer, Rareș Fortuneanu. Banatul are jucători convocați și la această acțiune.

Astfel, la primul „contact” cu Fortuneanu au fost convocați de la Poli timișorenii Cristian Fenici și Marius Sadoveac, dar și reșițeanul Nicușor Negru, actualmente jucător la CSM București. De asemenea, SCM Poli dă și un jucător la naționala de tineret, care are un stagiu la Cluj. Este vorba de portarul Robert Rusu. Iar dacă după cele opt etape din Liga Zimbrilor, Reșița are 4 puncte și e deocamdată pe ultimul loc, despre Poli Timișoara trebuie menționat că are două meciuri amânate, deoarece clubul s-a concentrat pe „dubla” cu Olympiacos din turul II al Cupei EHF, de care alb-violeții nu au reușit să treacă.

1000x100 casa brutarului

Săptămâna viitoare, Poli va disputa prima restanță. Este vorba de meciul din etapa a VIII-a cu CSM București, programat miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.25. Restanța din etapa a VII-a, o deplasare la Vaslui, se va juca într-o zi de marți, 5 noiembrie. Până atunci, în 2 noiembrie, bănățenii vor juca la Odorheiu Secuiesc și meciul din primul tur al Cupei României.