Banatul a schimbat antrenorul. Nu şi obiectivul!

Echipa de volei masculin Banatul Caransebeş e pregătită începând din această săptămână de un nou antrenor principal, Dan Banu. Pavel Craia rămâne în stafful tehnic!

Rezultatele sub aşteptări obţinute de gugulani la revenirea în elita voleiului masculin românesc au produs modificări la nivelul băncii tehnice. Antrenorul Pavel Craia a trecut pe post de secund, deciziile importante la echipă fiind luate acum de Banu. „Cu o parte din băieţi am lucrat la Steaua sau la echipele pe la care am mai fost. Nu pot spune că-i cunosc deoarece a trecut ceva timp de când am lucrat cu ei. Pe parcurs îi voi cunoaşte pe toţi. Încă nu am discutat cu cei din conducere despre un obiectiv, nu mi s-a fixat un obiectiv, un lucru sigur ştiu: că echipa poate mai mult şi că vreau să scoatem rezultate cât mai bune în perioada cât voi fi la Caransebeş”, a declarat Dan Banu.

Preşedintele clubului, Cristian Stepanescu, a explicat motivele pentru care a fost întărit stafful tehnic, dar a vorbit şi despre obiectivul echipei. „După ce am plecat cu mult entuziasm şi ne gândeam că vom defila în Divizia A, iată că lucrurile nu au stat aşa simplu. Am început ezitant. Împreună cu Primăria Caransebeş am hotărât întregirea staffului tehnic cu antrenorul Dan Banu. Sperăm să fie de bun augur şi să avem succes în continuare. Categoric, rămâne acelaşi obiectiv, locurile 2-5!”, a declarat Stepanescu. „Nu vreau să mă hazardez în promisiuni, orice loc din primele şase ar fi abordabil, dar mai trebuiesc nişte discuţii, lotul este complet numeric, dar mai puţin valoric”, a completat Banu.

 

foto: caon.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/