Bănățenii experimentează conceptul grătarului perfect în bucătăria de acasă, cu noile grill-uri electrice profesionale

fără titlu
1000x100 (5)

Dacă ești în căutarea unui grătar electric profesional care să-ți schimbe din temelii cam tot ceea ce știai despre prepararea alimentelor în confortul propriei bucătării de acasă, selecția deosebită de grătare electrice marca Weber, dotate cu sistem de control al temperaturii iGrill, reprezintă opțiunea ideală.

În acest articol ne-am propus să descoperim împreună, gama de grătare Weber electrice disponibile și în oferta meșterilor Pefoc care, de peste 20 de ani de activitate în România, nu contenesc să ne surprindă cu soluții termice de calitate superioară!

Dar înainte de toate, iată și o imagine de ansamblu a produselor comercializate sub brandul Weber. Povestea grătarelor electrice, grătarelor pe cărbuni sau pe gaz de calitate premium, a început o dată cu ambiția lui George Stephen de a deține cel mai eficient grătar pentru prepararea fripturilor în familie. Astfel, acesta decide să taie o geamandură în două, să-i aplice picioare, un mâner și o admisie de aer, iar restul poveștii continuă și astăzi, la decade distanță de primele produse Weber apărute pe piața de specialitate.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Așadar, fă cunoștință cu cele mai renumite modele de grătare electrice produse sub sigla Weber disponibile în catalogul Pefoc, la prețuri avantajoase și transport garantat, indiferent de zona în care locuiești:

Grătarul electric Weber Q1400 ANTRACIT

În cazul în care nu te atrage nici un model din gama de grătare de gradină moderne pe cărbuni, modelul de grătar electric Weber Q1400 îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru un proces de gătire corect al alimentelor în casă, atunci când vremea de afară nu permite o masă în aer liber. Acest model etalon pentru grătarele electrice Weber, prezintă avantaje atât din punct de vedere al eficienței, cât și al designului, fiind prevăzut cu un capac de culoare gri închis ce acționează ca un magnet, păstrând aroma originală de grătar.

Grătarul electric Weber Q1400 ANTRACIT cu suport

Varianta cu suport al lui Weber Q1400, ne propune un stand înalt, ce contribuie la o utilizare optimă și confortabilă! Bucura-te de experiența gătitului cu ajutorul grătarului electric Weber Q1400 care dovedește o performanță ridicată, un aspect inovativ și minimalist, precum și siguranță maximă în utilizare – toate acestea la un preț avantajos de achiziție și transport asigurat.

Grătarul electric Weber Q 2400 ANTRACIT

Fă cunoștință cu varianta mai avansată a modelului Weber Q1400, care propune mixul ideal între autenticitatea și aroma originală a grătarului, și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre. Reflectorul de căldură prezent în capacul grill-ului, garantează difuzarea uniformă a căldurii asupra alimentelor gătite pe grătar, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, a legumelor sau al altor tipuri de răsfățuri culinare!

Grătarul electric Weber Q2400 ANTRACIT cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte, precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Q2400 devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar robust si compact. Datorită puterii mari pe care o generează alături de eficiența ridicată, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, încapsulând gustul delicios și aromele inconfundabile ale grătarului clasic!

Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de beneficiile grătarului profesional electric din gama Weber sau poate te atrage ideea de a achiziționa unul dintre modelele speciale de cuptoare pizza pe vatra pentru acasă, fă o vizită magazinului on-line www.pefoc.ro și bucură-te de avantajele prețului accesibil, precum și experiența perfectă a gătitului în grădina casei, pe terasă, indoor, sau în aer liber, la camping sau la un picnic alături de membri familiei și prietenii gurmanzi!

banner 970 x 250