Balul Caritabil pentru Spitalul din Caransebeș, o reușită 100%

Balul caritabil și Concertul de Crăciun au scos la iveală că în municipiul Caransebeș sunt oameni cu bune intenții care își doresc ca Spitalul din Caransebeș să fie mai primitor, să aibă o imagine mai bună pentru că doar așa, dacă angajații lucrează într-un mediu mai bun și pacienții sunt tratați în condiții hoteliere mai bune, spitalul va putea ieși din gaura neagră în care a intrat.

Mână de la mână, puțin câte puțin, gugulanii au dovedit că le pasă, mai ales că de fiecare dată Asociația ce s-a înființat pentru a ajuta spitalul le oferă și ceva în schimb.

De această dată, la Casa de Cultură „George Suru”, organizatorii le-au oferit oamenilor posibilitatea de a-și încărca bateriile cu energie pozitivă acum, în preajma sărbătorilor, pentru că au răsunat colinde și cântece populare interpretate de artiști din Banat, care și-au oferit serviciile GRATUIT la apelul făcut de Luci Dugă Cărășanu, colegul și prietenul lor.

S-au vândut toate biletele, iar sala de spectacole a fost plină de fețe vesele, de oameni care iubesc muzica populară și care prin puținul lor au dorit, întâi de toate, să ajute spitalul, ne-a declarat Marian Corduneanu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Ne bucurăm că am reușit să aducem în fața caransebeșenilor nume mari ale muzicii populare care au venit fără a fi remunerați Mirela Petrean, Dana Gruescu Brestovicean, Florin Pistrilă, Luci Dugă Cărășeanu, Maria Hurduzeu care a fost și amfitrioana spectacolului și Petrică Dalea. Vreau să-i mulțumesc lui Luci Dugă Cărășanu care i-a invitat pe ceilalți colegi de breaslă să-i urmeze exemplul și să cânte gratuit pentru spitalul din Caransebeș.”, ne-a spus Marian Corduneanu.

Primarul Felix Borcean a declarat că spectacolul a fost o reușită 100% pentru că s-au vândut toate biletele:

Și noi, membrii, ne-am mobilizat și mă bucur că, iată oamenii chiar țin ca acest spital al orașului să fie ajutat. Faptul că am reușit să coagulăm foarte multe persoane care la rândul lor să răspândească la această dorință de a a ajuta spitalul este o chestiune extrem de benefică și dă speranțe că în Caransebeș sunt sorți de izbândă să ne unim în sfârșit într-un scop benefic în ciuda dezbinărilor din alte planuri.”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.