Balul Bobocilor de la Doda – eleganță, stil, improvizație, talent și multe emoții

O abordare nonconformistă la Balul Bobocilor 2017 de la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș, cu o organizare impecabilă de pe urma căreia toți participanții au avut de câștigat, atât concurenții, cât și spectatorii: profesori, elevi și părinți.

Concursul propriu-zis a adus provocări în rândul bobocilor, care au avut de depășit emoțiile în probele de prezentare inedită, cultură generală, dicție și de talente.

În cadrul balului, directorii liceului i-au premiat pe membrii trupei Masquerade, care au adus la Caransebeș cel mai important premiu de la Festivalul de Teatru „Stage” și marele premiu pentru rol masculin acordat lui Dan Alexandru (Andu) Suciu, prezentatorul balului alături de Theea Gașpar.

Înființată în anul 2014, cu ocazia centenarului Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș și sprijinită de mai mulți părinți, trupa de teatru „Masquerade” a montat, până în prezent, șase piese, prezentate de-a lungul a unsprezece spectacole, toate jucate cu casa închisă. Merită felicitări toți membrii trupei pentru această performanță, iar profesorii lor au convingerea că acesta este doar începutul, pentru că vor urma cu siguranță și alte succese la fel de importante. Directorii liceului, Adrian Semenescu și Codruța Cristescu, au felicitat-o și pe Mihaela Muntean, profesorul coordonator al trupei de teatru, care a reușit să le insufle elevilor pasiunea pentru literatură și teatru, astfel că deja sunt absolvenți ai liceului care acum sunt studenți la teatru și elevi din clasa a XII-a care-și doresc să continue teatrul la o facultate de profil.

Regina Balului Bobocilor a fost aleasă Maria Benghia, iar rege este Adrian Popescu, elevii făcând parte din echipe diferite. Organizatorii, elevii claselor a XII-a au dat ștafeta, pe rând, câștigătorilor premiului de Miss și Mister Popularitate Sorina Idita și Răzvan Drăghia și ocupanților locurilor 2 – Carina Nistor și Zadi Rostescu și 3 – Adnana Adam și Denis Costina. Pentru fiecare au pregătit cadouri, iar pentru ca spectacolul să fie mult mai incitant, au pregătit surprize muzicale cu trupa Criss Blaziny, Aspy și DJ Gazah, dar și stand-up comedy cu Doru Ivanov și un program de beatbox cu Bogdan Gașpar, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeș.