Invitație la teatru. Pentru Dănilă Prepeleac și un tango al iubirilor

Teatrul de Vest din Reșița așteaptă spectatorii, în acest sfârșit de săptămână, la două noi spectacole: unul pentru copii, după un basm celebru și unul pentru cei mari.

Actorii Teatrului de Vest din Reșița au pregătit două spectacole pentru acest sfârșit de săptămână. Duminică, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați pentru a vedea pus în scenă basmul Dănilă Prepeleac de Ion Creangă, în regia lui Dan Mirea. Din distribuție fac parte Marius Tudor, Sorin Fruntelată, Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler, Florin Ibraşi, Mihaela Theodora Winter.

Duminică seară, la ora 19.00, un alt spectacol îi așteaptă pe cărășeni la Palatul Cultural din Reșița. „Tangoul iubirilor”, de Arthur Schnitzler, un spectacol de Nicolae Dumitru Vlădulescu, prezintă jocul perechilor, uneori frivol, alteori ridicol, fals, comic, murdar sau agresiv, care are şi o dimensiune tragică, a omului disperat, care, pentru a supravieţui, ar vrea să se vândă şi nu are cui. Până la urmă, aşa-zisul joc erotic se joacă pe viaţă şi pe moarte! Tangoul iubirilor este, de fapt, tangoul disperării. Este un tango din care tocmai iubirea lipseşte cu desăvârşire. Din distribuția piesei de teatru fac parte Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler, Marius Tudor, Florin Ibraşi.