Balcaniada lui Bregovic a tras cortina la Open Air Festival

po 1000x100px (4)

Open Air Festival și-a luat rămas bun de la publicul numeros (30.000 de persoane), care a fost de neoprit în cele trei seri de foc. Organizatorii evenimentului promit, pentru 2019, un show muzical de neuitat, mai ales după feedback-ul pozitiv, primit în urma primei ediții de acest gen.

Ultima seară a celui mai complex moment muzical din vestul țării a fost presărată, după genurile: electronic, house, dance, trance, hip hop, de pop-rock-ul lui Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, precum și de combinația ritmurilor balcanice cu sonorizări de rock ale binecunoscutului Goran Bregovic.

Dacă frenetismul scenic al solistului de la Vama i-a făcut pe cei adunați să se simtă ,,Perfect” și toamna aceasta să se-ndrăgostească de ceea ce Crișana le-a putut oferi (din punct de vedere muzical), delirul și extazul au fost must have-ul mulțimii, odată cu apariția pe scenă a lui Goran Bregovic și a trupei sale: ,,Wedding and Funeral Band. ,,Ederlezi”,  ,,Champagne for Gypsies”, ,,Bella Ciao”, ,,Kalashnikov” plus multe alte melodii consacrate ale artistului, au transformat Aradul, nicidecum în vestul sălbatic, ci într-un vest însetat de armonie și de voie bună, un vest demn de an centenar.

Responsabilii acestui tur muzical s-au ocupat până la cel mai mic detaliu pentru ca totul să fie de neuitat.  În semn de mulțumire pentru energia pozitivă,  show-ul pirotehnic, cu fum, confetti, artificii, a învăluit publicul, transformând astfel totul într-un tablou de basm.