Bal caritabil în sprijinul spitalului din Caransebeș

Chiar dacă s-a schimbat conducerea spitalului și noul manager încearcă pe toate căile să mai strângă buzunarul cheltuielilor pentru a achita parte din arierate, proiectele primarului Felix Borcean pentru ajutarea financiară a spitalului merg mai departe.

Asociația Salvați Spitalul Caransebeș organizează, în 29 noiembrie, un bal caritabil, unde se vor strânge fonduri pentru renovarea Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș. Taxa minimă de participare este 100 lei de persoană, ne-a specificat primarul Caransebeșului, cel care a lansat invitația în special oamenilor cu putere financiară, dar și reprezentanților partidelor politice.

„În această sumă este inclus un meniu, oferit de o parte din membrii fondatori ai Asociației Salvăm Spitalul Caransebeș. Toți banii adunați vor intra în contul asociației, după care se vor publica listele cu persoanele care au participat și au donat. Cei care doresc să doneze peste suma de 100 lei vor avea la dispoziție în sală o urnă. Iar la finalul serii urna va fi deschisă și toți banii adunați vor fi numărați față de toate persoanele prezente în sală”, ne-a declarat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Edilul urbei este conștient că nu se face primăvară doar cu o floare, însă este de părere că doar împreună se poate schimba în bine situația spitalului din urbea de pe Timiș și Sebeș.

Cei care doresc să se înscrie la acest bal caritabil sau dacă nu pot participa, dar doresc să facă donații, pot apela numerele de telefon 0763 775 557 și 0724 560 269.