Băile Herculane se pregătește pentru prima ediție a „Hercuthlon”

afis hercuthlon
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Finalul lunii septembrie aduce în stațiunea de pe Cerna prima ediție a „Hercuthlon”, o competiție sportivă adresată iubitorilor de mișcare.

Din 2015, în perioada 23 – 30 septembrie, se sărbătorește „Săptămâna europeană a sportului”, un proiect de amploare finanțat de Comisia Europeană, ce are ca scop conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea.

În acest context, în stațiunea Băile Herculane, se va organiza în această toamnă, un eveniment sportiv, la care sunt așteptați să participe toți iubitorii de mișcare, indiferent de nivelul de pregătire fizică al acestora.

Evenimentul poartă numele de „Hercuthlon” și va fi organizat în data de 23 septembrie, în centrul istoric al stațiunii de pe Cerna, de Crossfit Timișoara, în parteneriat cu Primăria Băile Herculane și Consiliul Județean Caraș-Severin.

Potrivit organizatorilor, „Hercuthlon” este o competiție „care constă în diverse probe și exerciții funcționale, cu scopul de a încuraja un stil de viață activ și echilibrat și de a inspira momente de unitate și colaborare între oameni”.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Așadar, „Hercuthlon” aduce împreună pasionații de mișcare pentru a-și explora limitele și pentru a celebra spiritul competitiv. Probele vor testa atât forța, cât și agilitatea participanților, oferindu-le oportunitatea de a-și descoperi potențialul maxim. Eforturile și reușitele câștigătorilor vor fi premiate, mai anunță organizatorii.

La acest eveniment sunt invitate să participe persoane cu vârsta de peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Fiecare probă este concepută pentru a fi accesibilă tuturor, în spirit de încurajare și evoluție personală. Participarea va fi posibilă în echipe de câte două persoane(feminin/masculin), iar înscrierea se va face, până la data de 10 septembrie, prin completarea unui formular care se găsește aici: https://hercuthlon.com/

Se alătură evenimentului și Crossfit Nord BVS, Smartmovecrossfit, Crossfit Arad, West Side Event și SC Hercules SA.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/