Băile Herculane, echilibru şi sănătate!

Proiectele administraţiei locale de pe Valea Cernei care se află în prezent în derulare şi vizează refacerea şi modernizarea infrastructurii sunt completate de investiţiile şi acţiunile de promovare iniţiate de mediul privat.

Conferința Națională „Întoarcerea la apă! Echilibru și Sănătate”, al treilea eveniment din cadrul campaniei civice pentru dezvoltarea stațiunii și redresarea imaginii sale, organizată de Asociația Pro Turism Herculane în perioada 24 – 26 aprilie, își propune să atragă atenția asupra tuturor calităților pe care zona le are de oferit. În același timp, va aduce față în față oamenii care pot produce o schimbare și pot să ofere soluții noi. Se urmăreşte, de fapt, identificarea celor mai eficiente metode de dezvoltare a zonei, promovarea valorilor locale, propunerea de programe noi de tratament ce vizează atât echilibrul interior, cât și sănătatea.
Continuăm campania cu un nou eveniment și ne bucurăm că putem pune umărul la dezvoltarea acestui loc atât de drag nouă. Am ales să facem o nouă ediție a conferinței medicale deoarece considerăm că oamenii au nevoie să înțeleagă importanța prevenției atunci când vine vorba de sănătatea lor. Ne dorim să găsim și să propunem soluții noi atât în ceea ce privește metodele de tratament, dar și de petrecere a timpului liber și relaxare, punând accentul pe factorii naturali ce fac acest loc special în întreaga lume. De asemenea, ne dorim ca investitorii, hotelierii, autoritățile și operatorii de turism să aibă la dispoziție această platformă de comunicare unde să poată enunța dificultățile întâmpinate în procesul de dezvoltare și să poată obține soluții”, a declarat Marinela Badea, președintele Asociației Pro Turism Herculane.
Seria de evenimente menită să readucă stațiunea la gloria de altădată a debutat în luna aprilie 2014, cu conferințele „Întoarcerea la apă! Prevenţia, bază pentru sănătate” și „Băile Herculane, mai mult decât apă”.