Băieții buni au încins atmosfera la Caransebeș! Pentru mii de spectatori!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Câteva mii de gugulani au petrecut, la sfârșitul săptămânii, în Centrul Civic al Caransebeșului, cu ocazia „Rugii de la Oraș”. Cei mai așteptați au fost băieții de la B.U.G. Mafia, care au încins atmosfera chiar dacă temperatura de afară nu a depășit 3 grade și rafalele de ploaie au cam stricat planurile organizatorilor.

„A fost odată”, „Când trandafirii mor”, sau „La doi metri sub pământ” au fost melodii aplaudate de 3.000-4.000 de oameni. După recital, foarte mulți caransebeșeni s-au îmbulzit să facă fotografii cu soliștii trupei, lansată în 1993, pe vremea când albumele de hip-hop circulau doar în cercuri restrânse. Albumul de anul trecut, „Ulei și apă”, a prins foarte bine la publicul caransebeșean, care a împânzit rețelele de socializare cu imagini live și fotografii din concert.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Cu peste 10 albume lansate, mii de copii vândute, 24 de ani pe piața muzicală românească & counting și o mulțime de fani devotați, B.U.G. Mafia e cea mai longevivă și iubită trupă de rap românească. Piesa „Să cânte trompetele” a strâns peste 20 de milioane de vizualizări, dovadă că băieții încă „fac versuri, nu rime” și încă au ceva de spus, ne-a declarat directorul Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș, Ioan Cojocariu, argumentând astfel decizia de a-i avea alături pe băieții buni la Caransebeș.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/