”Băiatul ăsta, Comisaru’, e un neica nimeni! Pe mine nu PMP m-a făcut deputat, partidul ăsta m-a tras în jos!”

banner publicitar

Atacat virulent de către Ionuț Popovici după plecarea din PMP, deputatul Ion Tabugan a ales să-l pună la punct pe mai tânărul său fost coleg în termeni cel puțin la fel de duri.

„Eu nu am ce să-i răspund acestui băiat care nu-și mai amintește un an întreg din viața lui prin străinătate și care se urcă pe mese la acțiunile Consiliului Județean. Eu răspund doar pentru a le reaminti cetățenilor județului în ce m-am implicat și ce am reușit să fac pentru oamenii care m-au votat și m-au trimis în Parlament”, a spus înainte de toate deputatul, care rămâne neafiliat politic după demisia din PMP.

Aflat la al treilea mandat în Parlament, Ion Tabugan i-a transmis lui Popovici să citească, înainte să mai deschidă gura, rezultatele de la cele trei scrutine în urma cărora a fost ales deputat. Astfel ar putea observa că, indiferent de formațiunea politică pentru care a candidat, Tabugan a obținut un scor excelent, cele mai puține voturi adunându-le tocmai sub candidatura PMP. „Un neica nimeni poate spune despre mine că nu am făcut nimic în trei mandate?! Păi el nu era nici măcar la liceu când eu și cu domnul primar Chisăliță de la Moldova Nouă reușeam să aducem 1.000 de locuri de muncă în oraș. Ce să știe acest individ, Comisaru’, – că și acum îmi crapă obrazul de rușine când îmi amintesc cum a dispărut cu un țigan din Oravița în campania electorală – despre legile silvice la care mi-am adus un aport semnificativ și pentru care m-au felicitat toți specialiștii?! El e prea mic pentru un bănățean adevărat din Banatul de Munte!”, a mai spus Tabugan.

Deputatul anticipează un sfârșit rapid al carierei politice a lui Ionuț Popovici, ale cărui competențe și, mai ales, calitate morală, ar avea serios de suferit. Scenele cu vicepreședintele Consiliului Județean dansând pe mese ar fi o nimica toată, mai spune parlamentarul. „E prea mic, atât ca și caracter, cât și ca om politic. De fapt, e o nulitate pe scena politică! Cel mai probabil va dispărea în scurt timp, oamenii vor afla cine este acest băiat!”, a replicat Ion Tabugan după ce fusese atacat de Popovici.