Băi, Severine, ştii ce? Tu cu Năstase şi toată gaşca voastră sunteţi nişte neisprăviţi. Nu cei care vă cer să nu ocupaţi scaune ce nu vi se cuvin

explo 1000x200

Că nemernicii de prin marasmul politicii româneşti au un tupeu de neimaginat nu mai este un secret. Dar înverşunarea cu care dau noi şi noi dovezi de nesimţire te duce cu gândul la faptul că indivizii au ceva patologic în ale înfăptuirii de rău şi de nesimţire. De ce scriu aceste rânduri? Pentru că cei doi adrieni puşcăriaşi, severin şi năstase (Nu săriţi că numele proprii se scriu cu literă mare. Ăştia doi şi-au făcut numele de drept comun) s-au trezit la ceremonia de la Ateneul Român, ceremonie prilejuită de preluarea preşedinţiei Uniunii Europene de către România. Am scris corect, preşedinţiei şi nu preşidenţiei, cum spune doamna premier, cea care a transmis invitaţiile la eveniment. Puşcăriaşii, odată invitaţi, s-au prezentat fercheşi şi, cu un tupeu inimaginabil, din partea lor sau a premierului care o fi stabilit şi locurile, s-au instalat moţ în spatele celor ce de drept trebuiau să se aşeze în prim plan. Oficialii români şi ai UE. Unde mai pui că, în aceeaşi zonă cică ar fi fost instalaţi fiul şi nora doamnei Viorica Dăncilă. Asta o pun sub semnul întrebării, deoarece nu prea cred în sursele care au publicat imaginile cu explicaţii. Ar fi prea de tot ca, la o asemenea ceremonie, să nu fi fost invitaţi foşti preşedinţi şi premieri, dar să-şi fi adus Veorica neamurile.

După ce lumea s-a sesizat de prezenţa puşcăriaşilor în loja principală, severin îşi iese din pepeni şi se răţoieşte la cei cărora nu le-a priit prezenţa sa acolo. I-a făcut neisprăviţi, nevolnici, slujbaşi ai ocultei mondiale etc. Dar pentru paranoia nu se dă reţetă compensată dacă nu e completă. Zice severin ceva de genul că aşa a păţit-o şi Iorga cu legionarii! Celălalt amintit, năstase, se argumentează cu orice ocazie drept găinar. Are el ce are cu ouăle. Ba să i le numere opoziţia pe la Cornu, ba după părăsirea Ateneului vorbea despre unii care stăteau pe sub ale calului regelui. Ăia de afară erau nu alţii decât cei ce doresc necondiţionat europenizarea României. Trecerea definitivă şi irevocabilă de la parul din fundul curţii la Wasser Closet. Dar specimene ca ăştia doi urăsc Europa pentru că nesimţiţii de membri UE au mizeria aia de OLAF. Care-i cam caută pe ei la ouă când vor să facă omletă din produse furate. Sau fraudate, cum este acuzat marele îndrăgostit absent, Dragnea. În rest, vorba răspândacilor de la Europa Liberă, s-auzim numai de bine!