Azi încep lucrările de asfaltare a Străzii Dâlmei din zona Pieței Gugulanilor

promovare online Timisoara Casa Auto

Strada care duce la Piața Gugulanilor dinspre Calea Orșovei, din municipiul Caransebeş, va fi reparată începând de astăzi, 23 mai. Potrivit primarului Felix Borcean, este nevoie de mai mult decât o readucere la forma inițială a zonei sparte pentru introducerea lucrărilor de apă și canal. De aceea va da o mână de ajutor și Primăria Caransebeș.

Edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș a purtat discuții atât cu reprezentanții Hidroconstrucția, societate ce efectuează lucrările de introducere a rețelei de apă și canalizare, cât și cu șeful SPIR (Serviciul de Reparații și Întreținere Străzi), Ion Gheorghe Ștefan, pentru ca strada ce duce la piață să fie reparată în totalitate.

„Între Calea Orșovei și zona centrală a pieței, la scenă, Hidroconstrucția va începe de miercuri lucrările de reparații. Am discutat cu șeful SPIR, dl. Ștefan, dacă putem să asfaltăm împreună, să facem strada să arate exact cum a fost înainte de spargere. Știm că Hidroconstrucția, prin contract, este obligată să repare strict zona pe care a spart-o. Or, știm cu toții că acest lucru nu va mai aduce strada la imaginea inițială, astfel că, în general, străzile mai importante încercăm să le refacem în totalitate cu angajații noștri de la SPIR”, a declarat primarul Felix Borcean.

promovare banner maxagro

Edilul ne-a precizat că Primăria va asfalta 730 metri pătraţi pe Strada Dâlmei, pentru care sunt necesare 90 de tone mixtură asfaltică, valoarea investiției fiind de 35.000 de lei.

publicitate tmc 640