Azi în Timișoara, mâine în toată țara!

Nu, nu este vorba de scandările din timpul Revoluției din decembrie 1989, ci de un posibil scenariu de care s-ar putea să avem toți parte cât de curând. Circul de la Timișoara, generat de Arafat acum câteva zile, când a trecut peste capul ălora care conduc Banatul de Pustă, a molipsit autoritățile locale, mai precis pe cei din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care au prelungit carantina cu încă șapte zile, începând de ieri. Faini băieți, ce să zic? Atâta îi duce capul, asta fac.

Bă, sunteți nebuni? Ce dracu v-a apucat cu măsura asta? Voi nu vedeți că tot ce vă trece noaptea prin cap n-are nimic în comun cu ceea ce se întâmplă în realitate? Luați măsurile astea a proasta, doar ca să vă aflați în treabă. Uitați-vă și voi că, în loc să scadă, incidența asta crește exact în intervalul de timp în care se instituie carantina. Domnule Fritz, domnule Nemeth și alți domni și doamne care conduceți județul Timiș și Primăria Timișoara, e la mintea cocoșului că măsura carantinării nu duce la niciun rezultat bun. O recunoaște până și Alin Nica atunci când spune că declarația pe propria răspundere nu te ferește de virus și că oamenii nu mai au răbdare și înțelegere față de niște autorități parcă parașutate din altă poveste. Căutați, bă, soluții, că de aia v-a ales pulimea și nu vă mai dați balene, în timp ce tot mai mulți întreprinzători aprind lumânări la biserică, rugându-vă de sănătate.

Vreți să fiți mai cu moț decât alții sau țineți cu tot dinadinsul să vă umple de respect, aruncând în voi cu ouă clocite, ăia cărora le puneți afacerile cu botul pe labe? Domnilor, nu este nicio rușine să recunoașteți că sunteți depășiți de situație. Vă înțeleg și de aceea, de bun simț, cereți-vă la baie, la Bocșa, cum se spune pe la noi. A, nu voi sunteți vinovați de prelungirea carantinei, ci cei de la DSP? Zău, mă?

leader board 728 x 90 px

Înțeleg sau încerc să înțeleg cum dracu vine asta. Carevasăzică, voi doar ați executat un ordin venit de la nenea Raed, așa cum semnează un primar hârtiile pe care i le bagă sub nas secretara. Vai de curu’ domniilor voastre. Păi dacă singura vină a voastră e că vă joacă pe degete păpușarii de la Capitală, atunci ce căutați în funcțiile astea, din care decideți soarta oamenilor? De ce? Dați-vă demisiile și căutați-vă de lucru în altă parte, unde credeți că puteți face față. Simplu.

Dacă vă hotărâți, vă sugerez să veniți în Caraș-Severin, că vă ia Romeo Dunca la cabinet consilierii lui personali. Vorbesc eu cu președintele Consiliului Județean să mai facă două, trei transferuri de marcă din Timiș și sunt convins că va înțelege situația. Sigur, pentru binele nostru, al tuturor!