Aviz pozitiv pentru „Cărturești” de Oravița!

biblioteca oravita2
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Primarul Ursu și colegii din Primărie și-au făcut bine temele, iar secretarul de stat Daniel Surdu a susținut convingător proiectul în fața ministrului Dezvoltării, astfel că biblioteca inspirată din conceptul librăriilor Cărturești e pe punctul de a fi construită în orașul de pe Valea Carașului.

„Biblioteca orășenească a primit aviz pozitiv pentru reabilitare!”, a anunțat edilul-șef după întâlnirea cu Surdu, liberalul cărășean trimis secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, poziție din care a deschis multe uși și a făcut posibile investiții importante în Caraș-Severin.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Fostul cinematograf din Oravița se va transforma în bibliotecă orăşenească şi mediatecă, iubitorii de lectură putându-se delecta într-un ambient absolut senzațional, pe modelul librăriilor Cărturești din capitală. Primarul Dumitru Ursu spune că nu a insistat degeaba aproape trei ani pentru acest proiect: „Cea mai profitabilă investiţie este cea în viitorul copiilor noştri. Merită orice efort al nostru pentru ei!”, transmite Dumitru Ursu, primarul oraşului Oraviţa.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/