Aviz negativ la reabilitare pentru Semering!

casinoherculane by sungarden

Guvernul Ponta II a dat aviz negativ reabilitării liniei de cale ferată din Banatul Montan. Asta înseamnă că șansele ca obiectivul să se degradeze sunt tot mai mari. Cert e că nepăsarea autorităților de la nivel central ar putea duce la distrugerea istoriei locale și naționale.

Prezent recent la Reșița, pe vremea când încă era ministru la Turism și IMM-uri, Maria Grapini a adus veștile proaste de la centru.

„Am făcut demersuri către Ministerul Transporturilor, că nu e în portofoliul meu. Un ministru nu poate să facă singur nimic. El relaţionează cu celelalte ministere. Regret că răspunsul pe care l-am primit este nefavorabil. Am făcut scrisoare preşedintelui Frunzăverde, în care am ataşat răspunsul şi am spus să intervină şi ca preşedinte al Consiliului judeţean pentru că eu cred că această linie ferată trebuie menţinută şi investit ca să poată să funcţioneze”, a spus ex-ministrul.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Motivul invocat pentru avizul negativ dat de ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta II a fost că nu există trafic pentru această linie de cale ferată.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/