Avertizare! Fără alte spargeri până nu se refac vechile tronsoane afectate

Din această săptămână se reia desfăşurarea Comandamentului operativ privind verificarea lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare, efectuate pe raza municipiului Reşiţa.

Acesta va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Reşiţa. La întâlnirea la care au fost convocaţi constructorii şi reprezentanţii operatorului judeţean, S.C. AquaCaraş S.A., se va analiza situaţia actuală a şantierelor existente şi se vor efectua noi verificări în teren pentru a reduce la minimum disconfortul cetăţenilor din zonele afectate de lucrări.

Administraţia publică locală le-a solicitat constructorilor un grafic al refacerilor şi un grafic al lucrărilor care vor fi executate. În cursul anului 2014, constructorii au fost atenţionaţi în nenumărate rânduri să realizeze lucrările de refacere, în zonele unde se impunea, fiind aplicate şi sancţiuni contravenţionale, se arată într-un comunicat de presă transmis de administrația publică locală.

1000x200 dacus 02

„Precizăm că nu vor mai fi eliberate permise de spargeri noi până nu vor fi refăcute tronsoanele afectate, conform HCL 443/2009 cu completările şi modificările ulterioare”, spune Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

publicitate si promovare online banner maxagro