Avaria de pe strada Peleaga a fost rezolvată

După ce, în cursul zilei de ieri au avut loc scurgeri de gaze la un imobil de pe strada Peleaga din Reșița, situația a fost rezolvată de către E.ON Gaz.

În urma intervenției reprezentanților E.ON Gaz, alimentarea cu gaze naturale a blocului cu nr. 2 de pe strada Peleaga a fost reluată. Se pare că incidentul ce a avut loc ieri s-a produs din cauză că branșamentul de gaze care alimentează blocul este situat lângă o rețea de electricitate subterană, unde s-ar fi produs un scurtcircuit: „S-a constatat că în imediata apropiere a branşamentului avariat de gaze naturale care alimentează imobilul se află o reţea de electricitate subterană,  cauza cea mai probabilă a producerii incidentului fiind formarea unui arc electric între acestea”, potrivit comunicatului de presă transmis în urmă cu câteva momente din partea companiei E.ON Gaz Distribuție.

Citește și Scurgeri de gaze pe Aleea Peleaga din Reșița

leader board 728 x 90 px

Echipele de intervenție E.ON Gaz au colaborat cu echipele ISU Caraș-Severin pentru a rezolva incidentul și a determina cauzele producerii lui. Astfel, alimentarea cu gaze naturale a imobilului a fost reluată, fără să existe scăpări de gaze în interiorul sau în subsolul acestuia.