Avancronica zilei și cele mai bune cote la Mozzart Bet

O noua zi plina de evenimente sportive si cote excelente pentru cei pasionati de pariuri sportive. Fiind miercuri, asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, avem meciuri de cupa in cele mai importante tari fotbalistice din Europa, dar avem si derby-ul de Romania, Dinamo – FCSB. La doar 7 zile distanta, cele doua echipe se intalnesc din nou, ros albastrii fiind din nou favoriti. Meciul poate fi pariat pe www.mozzartbet.ro, acolo unde ai peste 300 de optiuni.

Spania – Copa del Rey

publicitate online in ziar Express de Banat

In Spania avem un singur meci in Cupa Regelui, duelul dintre Sevilla si Barcelona. Catalanii sunt favoriti la victorie si au cea mai buna cota la Mozzart Bet. Cele doua echipe vin dupa un parcurs excelent, ultimele 5 partide disputate fiind castigate de ambele combatante. De asemenea ultimele doua intalniri directe s-au terminat la egalitate, astfel ca ne asteapta un duel foarte echilibrat si cu un fotbal spectaculos.

Olanda – KNVB Beker – Sferturi de finala

In cupa Olandei avem un meci extrem de interesant intre Ajax si PSV. Cele doua rivale sunt in lupta directa si pentru titlul de campioana si sunt favoritele principale si pentru castigarea cupei.

PSV nu a mai castigat in intalnirile directe din 2018 si vrea sa intrerupa aceasta serie, in timp ce Ajax nu a mai pierdut un meci oficial de 11 jocuri si incearca sa-si pastreze aceasta invincibilitate. La casele de pariuri Ajax este favorita si are cea mai mare cota la victorie la Mozzart Bet.

Alte meciuri interesante ale zilei sunt cele din FA Cup dintre Everton si Tottenham sau Swansea – Man. City, cetatenii avand cea mai mare cota la victorie pe MozzartBet.ro, meciul retur din cupa Italiei dintre Atalanta si Napoli sau Braga – FC Porto in Cupa Portugaliei.