Avancronică meci DINAMO – FCSB alături de Mozzart Bet

Derby-urile dintre Steaua și Dinamo au reprezentat capul de afiș al fotbalului românesc din ultimii 70 de ani, dar de când și-a schimbat numele în FCSB echipa lui Gigi Becali i-a întâlnit pe câini” doar de șapte ori. Chiar dacă au pornit din postura de favoriți aproape de fiecare dată, roș-albaștrii au reușit să câștige doar două partide (1:0 în 2017 și 3:2 în 2020), una a fost adjudecată de alb-roșii, în timp ce restul s-au încheiat la egalitate.

În timp ce FCSB se bate la titlu cu CFR Cluj, Dinamo joacă și se comportă ca o echipă de mijlocul clasamentului. Cu toate acestea, câinii” au demonstrat de multe ori că-și pot schimba în bine atitudinea atunci când evoluează împotriva marilor rivali. Având în vedere că în ultimele șase partide directe ambele echipe au înscris cel puțin câte un gol, n-ar fi rău să vă gândiți la niște pariuri în acest sens. Mozzart Bet vă oferă și multe pariuri speciale interesante, pe care le puteți juca în funcție de presimțirile, părerile sau simpatiile dumneavoastră.

Dacă susțineți echipa roș-albastră, puteți încerca, de exemplu, Tănase înscrie și FCSB câștigă” (cotă 6,00). În cazul victoriei lui FCSB și a unui gol înscris de Olaru, Moruțan și Coman cota crește exponențial (7,00, 8,00, respectiv 9,00). Dacă aveți încredere că Dinamo va înscrie puteți încerca marchează Sorescu” (cotă 4,50), în timp ce pentru marchează Gueye” sau marchează Nemec” se acordă cotă 5,00.

leader board 728 x 90 px

Dacă aveți vreo presimțire că se va marca un gol direct din lovitură liberă, aveți cotă 10,00, iar pentru un gol cu capul 2,80. Suporterii mai optimiști ai lui Dinamo și-ar putea forța norocul încercând un gol al favoriților în primele 10 minute (cotă 15,00). Dacă va conduce în schimb FSCB în primele 10 minute ale partidei, puteți prinde o cotă de 8,00.