Avalanşă de reclamaţii pentru Hurduzeu! În nici 24 de ore de la publicarea în Express de Banat a „Operaţiunii Plombarea“!

Zeci de reclamaţii adresate preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, au apărut pe site-ul expressdebanat.ro şi pe pagina de Facebook Express de Banat, în mai puţin de 24 de ore de la publicarea unui articol despre drumurile judeţene.

Consiliul Judeţean a aprobat la ultima şedinţă alocarea unor sume pentru efectuarea de lucrări de întreţinere şi de plombare a unor sectoare de drumuri judeţene.

CITIŢI ŞI: Numai 13-s norocoase! Consiliul Județean începe tradiţionala şi foarte complexa operaţi(un)e de plombare a drumurilor!

Articolul publicat în Express de Banat a dat naştere unui val de reacţii din partea cititorilor noştri, nemulţumiţi de modul cum se face administraţie publică la nivelul Consiliului Judeţean. Pentru că preşedintele instituţiei, Silviu Hurduzeu, bănuim că este prea ocupat pentru a mai avea timp să citească şi comentariile adresate domniei sale şi consilierilor judeţeni de cititorii EdB, îi aducem la cunoştinţă tot pe căi jurnalistice ce îi solicită cetăţeni ai judeţului pe care îl administrează.

Nitoiu Manuel Si MariDj 571 Moldova Noua-Ciuchici. Si la Ciuchici se termina orice forma de civilizatie. “Calea de acces” pana la Sasca nu se poate numi drum.

Marusca CosminBerzovia-Vermes? Acolo e jale.

Byannca FrantCand incep lucrarile alea ca suntem distrusi si noi si masinile…

Mitidoi MirelaȘi la Ocna de fier este foarte rău drumul.

Adrian Marcel RusuSichevita pe cand???? Andrei-adrian Suru: La anu si la multi ani, Marcele, primarul de la Garnic asfalteaza pana la carsie, de acolo pauza.

Finutu AlinComoraste-Forotic cand il faceti??? Numa promiteti si nimic.

Gabriel FilcaDrumul Apadia – Delinesti -Obita, pe cand, domnule Hurduzeu? Va invit sa faceti o vizita cu masina privata si sa vedem daca va place. Este inadmisibil. Maria GhergheExact, DJ 587 pe când, domnule Hurduzeu? După ce criterii se împart banii? Pentru că după starea drumurilor sigur nu…

Sanda SandaRușine pentru toate drumurile din judet, se repară numai pe porțiuni si banii merg in buzunarele hoților (…)! Mare nesimțire!

Geanina CiocleiDoamne ajuta sa fie asa… Nu se mai poate circula!!! Ciuchici-Sasca Montană… e dezastru… Ar fi timpul sa ne facem auziti!

Mariana Maria NituDezastru cred că e în tot județul. Nu pot să îmi închipui cum arata drumurile astea care au prioritate, cert este că știu cum este drumul Bocșa-Doclin-Tirol și pe cuvânt vă spun, este ceva de neimaginat.

Marius DumitrescuNu va mai vaitati, asta e ce am ales cu totii!!! Timpuri noi, oamenii vechi, idei la fel, asta e realitatea!

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Alexe DanielaDar drumul Ciuta, Maciova, Pestere, Cavaran, pe când, domnule Hurduzeu? Așa ați promis traseistilor politici!!! Rusine!

Iancu MilulescuLa Poiana Marului se ajunge tot mai greu! Cand este programat pentru reparatii acest drum? Cine administreaza drumul de la Zavoi la Poiana Marului?

Stefan Dorel RaduNu asteptati multe si e devreme pentru a ne bucura! Spune ca aloca 2 mil. Lei! Pai nu stiu daca se reuseste plombarea la toate problemele si nici nu ajunge sa se bucure masina ca asa si asa si deja va fi nevoie de alte 100 de mil lei! Inchide drumul, consolideaza-l, respecta normele de proiect, dotare benzinarie cu loc de toaleta si cafe bar, eventual un restaurant ! Si atunci va intelege fiecare de ce este inchis si ca calitatea este pe putin 20, 30 ani, altminteri degeaba. E ca si cum o batrina de 80 ani isi cumpara o rochie super, acopera fata si hai la nunta!

Vasy Ciucur C: – Aloooooo… conducerea… Tronsonul-Daicoviciu-Pestere-Maciova-Ciuta … cum rămâne…??? Suntem la jumătatea anului… aţi promis asfaltarea lui…???!

Margareta MoraAlesii nostri mult iubiti sunt “ingerasi”, ei zboara, nu merg pe soselele dezastroase din judetul nostru!

Adriane NemesBocsa-Binis-Surduc-Forotic… de nedescris… Daca tot se fac invitatii… poftiți cu incredere. Catastrofa…

Lataianu RemusNu mai se face nimic in tara asta, drumu la Zorlentu Mare îi dezastru si nimeni nu face nimica, drumul ce leagă Zorlentu Mare cu Dezesti si Farliug. Dezastru.

Babeu IsacVă invit în comuna Zăvoi spre Poiana Mărului să vedeţi cum îi drumul.

Angela CioveieSperam ca și Racasdia-Vraniut 

Carmen DogaruVa invit la Tarnova…

Adrian Petru OpreaSi plombele sar la prima ploaie…

Horvi AlexVai de viața lor!

Gabriel Gabriel Ionel: Si drumul dinspre Gradinari catre Resita, trebuie sa fii un bun cascador ca sa ajungi cu masina intreaga la Resita… eu nu inteleg “jmecherasii” astia cu functii, oare chiar nu vad, chiar nu aud ?!?… Gabriel FilcaNu ii intereseaza, asta e problema. Daca parcurgeau drumurile obligati de vreo situatie, atunci sigur faceau ceva. Indiferenti si incompetenti!!! Geanina CiocleiDa, asa este… masinile fac jaloane pentru a ocoli gropile de jumatate de metru adâncime… Sperăm ca ne-am trezit măcar acum in al 12-lea ceas!!!! Jale!!!! Iasmin GavriloviciAşa arată: 

Îl asigurăm pe Silviu Hurduzeu că va avea şi în continuare parte de sprijinul redacţiei Express de Banat în a-şi îndeplini atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean, în interesul cetăţenilor judeţului Caraş-Severin. În interesul lor şi numai al lor, nu cum au făcut alţi foşti preşedinţi sau vicepreşedinţi ai CJ!

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/