Autorităţile reşiţene şi-au pus angajaţii în acţiune!

Primăvara i-a pus în acţiune pe angajaţii administraţiei locale. Pe raza municipiului Reşiţa s-au desfăşurat, zilele trecute, o serie de lucrări de reabilitare şi amenajare a oraşului.  

Lucrătorii de la drumuri din cadrul Serviciului Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire” au efectuat, săptămâna trecută, mai multe lucrări ce ţin de aspectul oraşului de pe Bârzava.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Reşiţa, drumarii s-au ocupat de „plombarea carosabilului în zona Triaj (alveolă autobus) pe o suprafaţă de 170 de  mp; plombarea unor alei din Microcartierul I, mai exact Crizantemei, Liliacului, Narcisei pe o suprafaţă de 355 de mp; amenajarea cu zgură a parcării de pe Bulevardul Muncii nr. 13-15 pe o suprafaţă de 486 de mp“. Nu au uitat nici de  întreţinerea cu zgură a drumului din cartierul Ţerova pe o suprafaţă de 680 de mp şi a celui agricol km 5 pe o suprafaţă de 1800 de mp.

Totodată, muncitorii din cadrul Sectorului Spaţii Verzi s-au pus şi ei pe treabă. Mai exact, au curăţat dalele în Centrul Civic, au plantat pomi în Centrul Civic, Câlnicel, Bd Alexandru Ioan Cuza, au cosit şi greblat gazonul pe Bulevardul Republicii şi Triaj pe o suprafaţă de 15.000 de mp, au tăiat arborii uscaţi, îmbătrâniţi sau periculoşi, în urma sesizărilor primite de la cetăţeni şi, nu în ultimul rând, au amenajat şi plantat flori în centrul Centru Civic (rond Semenic). Toate lucrările sunt cuprinse în bugetul Consiliului Local.