Autonom România, încă un aliat în lupta împotriva COVID-19

Mașinile din flota Autonom din toată țara sunt puse la dispoziția ONG-urilor și fundațiilor specializate care contribuie activ la combaterea coronavirusului și la sprijinirea celor afectați în orice fel.

Viața bate filmul sau propriul interes în business. Actele de caritate realizate în ultima perioadă de oamenii de afaceri sunt dovezi clare că bunăstarea semenilor și ajutorul reciproc sunt mai presus de orice alte interese. Fie că au ales să doneze bani pentru spitale, celor aflați în nevoie sau în suferință, cei care au adus un strop de speranță merită toate aplauzele.

Autonom Rent a Car Reșița se implică activ

„Am dovedit că putem fi uniți, că ne pasă și chiar ne implicăm. Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă și ne dorim să sprijinim așa cum știm mai bine, cu mobilitate, acele organizații și fundații care în acest moment dau o mână de ajutor în lupta cu acest virus. La noi, în Caraș Severin am închiriat gratuit o mașină organizației ATOR Banatul de Munte, în felul acesta facilitând deplasarea voluntarilor care activează în cadrul campaniei umanitare «Mâinile Bucuriei», o acțiune ce își propune sprijinirea persoanelor vârstnice din municipiul Reșița, aflate în imposibilitatea de a se deplasa la cumpărături sau pentru alte necesități urgente.

ONG-urile și fundațiile care au nevoie de sprijin, ne pot scrie și vom căuta soluțiile potrivite pentru a-i ajuta în cauzele lor de sprijin a celor afectați de contextul actual., a declarat Dacian Balosin, directorul adjunct al Autonom Rent a Car Reșița.

Compania Autonom a decis să pună la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor. Datele de contact sunt: adresa de e-mail help@autonom.ro sau numărul de telefon 0747 277 610.