Autoliv a donat 30 de monitoare Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu” din Lugoj

Compania multinațională Autoliv, lider mondial în sisteme de siguranță auto, încurajează performanța și susține tradiția excelenței în educație devenind astfel partener de încredere al  Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu”.

Liceul care livrează olimpici de performanță este de acum mai aproape de succes și asta datorită companiei Autoliv care s-a implicat activ în susținerea educației printr-o donație de importanță majoră, benefică instituției de învățământ și anume 30 de monitoare, marca Dell, pentru laboratorul de informatică.

La sediul Autoliv din Lugoj a avut loc o întâlnire între reprezentanții Liceului,  Aurelian Sima, directorul liceului și Nicoleta Bogos, profesor informatică, respectiv reprezentanții companiei – Nicolae Dogaru, Plant Manager și Andreea Mărgineanțu, HR Manager.

“Consider că este de datoria noastră să ne implicam activ în comunitate, iar inițiativele noastre au ca scop susținerea învățământului și a culturii locale. “Brediceanu” este un liceu de top, care livrează olimpici “pe bandă rulantă”, iar noi dorim să susținem tradiția excelenței în educație, să încurajăm performanța. Am oferit cele 30 de monitoare, pentru a completa necesarul Laboratorului de Informatică, iar intenția noastră este de a demara și alte proiecte de colaborare cu liceul, în special în direcția conceptelor de automatizare si digitalizare, care reprezintă viitorul”, a menționat Nicolae Dogaru, Plant Manager Autoliv – Divizia Textile Lugoj și Reșița.

„Țin să mulțumesc companiei Autoliv pentru sponsorizare, pentru colaborare și suport. Sper ca pe viitor și alte companii și agenți economici să se implice la școlile din oraș, în interesul copiilor noștri”, a declarat Aurelian Sima, directorul Liceului TeoreticCoriolan Brediceanu” din Lugoj.

Autoliv, liderul mondial în sisteme de siguranță auto, colaborează și cu alte școli din Lugoj, sprijinind învățământul tehnic prin dotări și înființarea de ateliere specializate.

Compania dezvoltă, fabrică și livrează produse precum airbag-uri, centuri de siguranță, volane și sisteme de protecție a pietonilor, pentru cei mai mari producători din industria auto. Are peste 65.000 de angajați în 27 de țări, iar în România este prezentă din 1997 și are peste 10.000 de angajați, dintre care 3.400 în zona de vest a țării (Lugoj și Reșița).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/