Autobuz cu 30 de elevi, în flăcări la Moldova Nouă

incendiu autobuz moldova noua
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Autobuzul care transporta elevi a fost cuprins de flăcări în totalitate. Din fericire, toți elevii sunt în siguranță.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, incendiul s-a produs în această dimineață, pompierii din cadrul secției Moldova Nouă deplasându-se la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Până la sosirea pompierilor, cei aproximativ 30 de elevi aflați în interiorul autocarului s-au autoevacuat în siguranță.

Pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcări cel mai probabil incendiul fiind cauzat de un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor al autocarului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, circulația s-a reluat în jurul orei 09:30.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Poliția Caraș-Severin informează că polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au fost sesizați în legătură cu incendiul la ora 07:42. Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că, la intersecția străzilor Constantin Daicoviciu și Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcția Berzasca-Moldova Nouă. Toți cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omenești, incendiul fiind ulterior stins de pompieri. Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecția tehnică periodică valabilă, însă cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.
Foto: Direcția Regională de Drumuri și Poduri

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/