Aurel Miclea: „Nu îmi voi da demisia din Consiliul Județean!”

Surse din rândul PNL ne-au anunţat că Aurel Miclea, actualul consilier judeţean şi fost primar al comunei Bozovici, şi-ar fi dat deja demisia din partid după ce DNA a anunţat că l-a trimis în judecată pentru luare de mită!

Contactat, Aurel Miclea a dezminţit informaţiile primite pe surse şi a precizat că nicio prevedere din statutul PNL nu îl obligă să demisioneze din forul judeţean. Iar cât priveşte codul de integritate, spune Aurel Miclea, „acela era valabil pentru candidaturi, nicidecum nu se poate aplica acum. În schimb, statutul spune că trebuie să demisionez dacă sunt condamnat. Deocamdată nu am nicio condamnare, nu am trecut nici măcar de faza preliminară. Să vedem, poate se reîntoarce dosarul la DNA. Procurorii n-au nimic împotriva mea, decât declaraţia lui Romică Anculia! Pe cei doi oameni de afaceri eu nici nu-i cunoşteam la vremea aceea”.

Fostul edil din Bozovici nu exclude, însă, să demisioneze din forul judeţean dacă prin absurd va fi găsit vinovat şi spune că va respecta statutul PNL. Repetă însă că se consideră nevinovat şi că procurorii n-au probe serioase împotriva sa.