AUR social-democrat în Caraș-Severin! Mocioalcă face jocurile pentru majoritate absolută în 2024!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Finul senatorului PSD și totodată prietenul lui Silviu Hurduzeu urmează să fie uns șef peste filiala cărășeană a partidului condus de George Simion!

Sursele Express de Banat au dezvăluit că Nicolae Beg, primarul „independent” al comunei Marga, va fi anunțat, mâine, ca noul lider AUR Caraș-Severin. De instalarea acestuia la șefia partidului care are o ascensiune incredibilă în România ar fi răspunzători senatorul PSD Ion Mocioalcă și președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu. Aceștia n-au făcut un secret din faptul că vor arunca tot ce e nevoie în joc pentru ca, în 2024, anul electoral cu patru rânduri de alegeri, să bifeze o performanță istorică în Caraș-Severin. Mai exact, o victorie și mai categorică decât în 2016, când social-democrații s-au apropiat de 50 la sută!

Beg l-a urmat pe Mocioalcă pas cu pas. A plecat din PSD la Pro România când fostul președinte social-democrat i-a spus la revedere lui Liviu Dragnea și totodată cu acesta a plecat când senatorul Mocioalcă a revenit în sediul de pe George Enescu. Primarul de la Marga a rămas însă independent, dar nu-i iese din cuvânt niciodată lui Mocioalcă. Instalarea lui Beg la șefia AUR Caraș-Severin ar complica și mai mult lucrurile pentru un PNL și așa aflat în cădere liberă. La cum arată cifrele sondajelor în momentul de față, AUR ar putea fi singurul partid care și-ar face loc în plenul Consiliului Județean Caraș-Severin din 2024 încolo. Cu finul lui Mocioalcă președinte AUR e ușor de anticipat ce alianțe se vor face în județ și care va fi raportul de forțe în Consiliul Județean. Practic, PSD e gata să preia controlul absolut în Caraș-Severin! Curios cum va înghiți această gălușcă (lucrătură) George Simion!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/