AUR şi-a constituit oficial organizaţia Oraviţa

miclau lepa aur
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Coordonatorul AUR Oraviţa, Marţian Lepa, îndeamnă la unitate întrucât aşa se va putea schimba ceva în oraş.

Lepa cere membrilor AUR să fie aproape de partid şi să-l susţină la toate alegerile pentru că partidul creşte şi devine tot mai puternic de la zi la zi. E convins că doar aşa se va putea merge înainte şi se vor face lucruri frumoase pentru oraş. „Vreau să cred că este o zi importantă pentru oraşul nostru. Se înfiinţează organizaţia AUR Oraviţa, o organizaţie puternică. Sperăm că vom lupta împreună şi vom câştiga voturi. Nu e uşor să ne luptăm cu mogulii politicii, care de 20 de ani sunt la conducere. Dar vrem să reuşim să schimbăm ceva. Vom fi puternici pentru că, la nivel naţional, se sperie de noi. Au decalat toate alegerile, le-au comasat pe cele locale cu cele europarlamentare din cauză că venim tare peste ei iar lumea s-a săturat de ei. Sperăm să se schimbe ceva atât la nivel naţional cât şi la nivel local”, a spus Lepa.

Dorinţa de schimbare i-a ghidat decizia de a se alătura AUR şi dă asigurări că nu va înceta să lupte pentru Oraviţa. „Încă sunt consilier local şi vreau să schimb ceva. Niciodată nu am acceptat să-mi dau votul într-o anumită direcţie. Am luat decizia să merg la AUR pentru că m-am săturat să fiu condus şi să iau decizii la comandă. M-am săturat ca, atunci când a trebuit luată o decizie, aceasta să se facă la comandă, să fim sunaţi că nu avem voie să votăm proiectele pentru oraş sau că nu avem voie să votăm pentru binele cetăţenilor. M-am săturat să fiu sclavul unor oameni care n-au făcut nimic pentru oraşul sau judeţul nostru”, a încheiat coordonatorul AUR Oraviţa.

1000x100 (4)

Prezent la constituirea organizaţiei, coordonatorul pe Caraş-Severin, Samuel Miclău, şi-a arătat încrederea că, la Oraviţa, partidul va fi reprezentat cu cinste şi va obţine un rezultat bun la alegeri. „Suntem tot mai mulţi şi mai puternici şi nu ne temem. A venit vremea ca AUR să schime lucrurile în România. Nu ne iau prin surprindere alegerile comasate şi sunt convins că rezultate pe care le vom avea, inclusiv în Caraş-Severin, vor arăta că asemenea artificii nu funcţionează. În cabina de vot, este alegătorul cu buletinul de vot şi ştampila, pe care fiecare o pune unde îl îndeamnă conştiinţa”, a spus Samuel Miclău.

Împreună cu organizaţia Oraviţa, AUR a înfiinţat organizaţii şi la Vrani, Vărădia şi Ciclova Română. Partidul a ajuns astfel la un număr total de 55 de organizaţii în Caraş-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/