Nica, după trecerea pe bandă rulantă a primarilor PNL la PSD: Permutări în stil golănesc

alin nica presedintele pnl timis
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, vine cu o primă reacție după ce social-democrații au anunțat că mai mulți primari și viceprimari liberali vor candida sub sigla PSD în această vară.

Alin Nica spune despre politica de racolări dusă de cei de la PSD că depășește limita decenței. Aceasta în contextul în care la nivel național PSD și PNL au parafat alianța electorală. „Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale”, transmite liberalul.

CITEȘTE ȘI: Traseism la cote înalte în Timiș. PSD anunță achiziția mai multor edili locali de la alte partide

„Deputatul Simonis, sub amenințarea candidaturii la Consiliul Județean Timiș, a prezentat de-a valma primari, viceprimari și cam orice altă persoană dispusă să îl susțină, în speranța că va recupera pierderile înregistrate în jocul de putere din interiorul PSD-ului. PNL Timiș consideră că plecarea unor oameni din partid este întotdeauna o pierdere, indiferent de situație. Știm că deputatul Simonis s-a lăudat că 15 primari de la PNL vor veni la el, dar din câte se vede sunt doar 5, dintre care unul a anunțat că pleacă din PNL acum mai bine de 3 ani, atunci când fiul său, condamnat pentru infracțiuni cu violență, a fost scos de pe lista consilierilor județeni ai partidului. Simonis a mai reușit performanța de a fura câțiva viceprimari PNL din localități cu primari PNL și cu majorități liberale în consiliile locale, speculând nemulțumirea firească a oamenilor de pe locul 2.”, a transmis Alin Nica, președintele PNL Timiș.

1000x100 (4)

Șeful liberalilor timișeni mai spune că edilii locali liberali care au ales acum PSD au mai multe interese personale decât pentru comunitățile pe care le conduc.

„Cei care au plecat din PNL Timiș au spus că nu au fost ajutați de PNL și singurul care a făcut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmațiile sunt grave căci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal și eu nu am fost dispus să trec peste lege pentru a-i mulțumi. Nu voi fi de acord niciodată să încalc legea pentru a ține aproape câțiva oameni care se joacă de-a șantajul și care au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunitățile lor. Îl asigur pe domnul Simonis că aceste permutări în stil golănesc pe care le-a făcut vor fi sancționate la alegerile locale. Avem soluții pregătite pentru toate localitățile pe care Simonis le crede acum câștigate. Vom continua să facem o politică cinstită și sunt sigur că oamenii vor aprecia acest lucru. Încercările lui Simonis sunt în zadar, căci PNL va câștiga Consiliul Județean Timiș.”, a încheiat Nica.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/