AUR pentru sportul reșițean!

gaita bogdan candidat aur primaria resita
untitled design set 970x90 px

În calitate de candidat AUR la Primăria Reșița, Bogdan Gaiță e dedicat dezvoltării sportului de masă, având în vedere toate ramurile sale. Sportul nu este doar o modalitate de a promova sănătatea și bunăstarea, ci și un instrument puternic pentru coeziunea socială și mândria comunitară.

Iată cum intenționez să transform Reșița într-un centru sportiv vibrant:

Dezvoltarea de baze sportive moderne

Primul pas în acest plan este dezvoltarea și modernizarea bazelor sportive din oraș. Intenționez să construiesc și să reabilitez terenuri de sport, săli de sport și alte facilități necesare pentru a încuraja participarea la activități fizice. Aceste baze sportive vor fi echipate corespunzător pentru a susține diverse discipline, de la fotbal și baschet la tenis și atletism.

Colaborare cu Federațiile Naționale

Pentru a asigura excelența în sporturile de echipă și individuale, voi iniția colaborări strânse cu federațiile naționale. Aceste parteneriate vor facilita dezvoltarea centrelor de excelență în Reșița, oferind sportivilor locali acces la cele mai bune resurse, antrenori și metode de pregătire. Scopul este de a crea un mediu competitiv care să încurajeze performanța și să producă sportivi de top la nivel național și internațional.

Dezvoltarea infrastructurii sportive la nivelul cluburilor sportive

Sub mandatul meu, infrastructura sportivă a cluburilor aparținând primăriei va fi îmbunătățită semnificativ. Investițiile vor include modernizarea echipamentelor, extinderea facilităților și asigurarea condițiilor optime pentru antrenamente și competiții. Vreau ca fiecare club sportiv, indiferent de ramura pe care o reprezintă, fie că vorbim de sporturi de echipă sau individuale, să aibă resursele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Acordarea de burse pentru performanțe deosebite

Recunoașterea și susținerea sportivilor de elită este esențială. Voi implementa un program de burse pentru sportivii care obțin rezultate meritorii la nivel național și internațional. Aceste burse vor acoperi costurile de antrenament, echipament și competiții, asigurându-se că sportivii noștri au toate condițiile pentru a excela și a reprezenta cu mândrie Reșița pe scenele sportive de pretutindeni.

Încurajarea participării maselor la sport

Pe lângă susținerea sportului de performanță, vreau să încurajez participarea maselor la activități fizice. Vom organiza evenimente sportive comunitare, competiții locale și programe de educație fizică în școli pentru a promova un stil de viață activ și sănătos. Sportul trebuie să fie accesibil pentru toți, indiferent de vârstă sau nivel de abilitate.

Promovarea sportului în rândul tinerilor

Educația fizică și sportul trebuie să joace un rol esențial în formarea tinerilor. Voi sprijini inițiativele școlare care promovează activitățile sportive și voi colabora cu școlile pentru a dezvolta programe extracurriculare atractive. Scopul este de a-i încuraja pe tineri să adopte un stil de viață activ și sănătos de la o vârstă fragedă.

Sportul ca instrument de integrare socială

Sportul poate fi un instrument puternic de integrare socială. Voi promova programe sportive care să includă toate categoriile sociale, inclusiv persoanele cu dizabilități și minoritățile etnice. Prin sport, vom construi punți de legătură și vom întări legăturile între membrii comunității.

Parteneriate între public și privat

Pentru a asigura sustenabilitatea investițiilor în sport, voi căuta să dezvolt parteneriate public-private. Aceste parteneriate vor atrage fonduri și expertiză din sectorul privat, asigurând astfel resursele necesare pentru dezvoltarea infrastructurii sportive și susținerea programelor comunitare.

Sustenabilitate prin închirierea facilităților sportive

Pentru un plus de sustenabilitate, voi introduce posibilitatea de închiriere a terenurilor și centrelor sportive pentru cluburile private. Aceasta nu doar că va genera venituri suplimentare pentru întreținerea și dezvoltarea bazelor sportive, dar va și facilita accesul unui număr mai mare de oameni la facilități de calitate.

 

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/