Aur pentru Caransebeș! Georgiana Copăceanu, campioană națională pentru al cincilea an consecutiv!

explo 1000x200

Luptătoarea Georgiana Copăceanu de la CSS Caransebeș, antrenată de maestrul Dumitru Toc, a reușit o nouă performanță la lupte pe plajă, aducând aurul acasă pentru a cincea oară consecutiv la juniori III.

În perioada 23-25 iunie, Federația Română de Lupte a organizat, în localitatea 2 Mai-Limanu, Campionatul Național Individual, destinat juniorilor III și IV.

Competiția, organizată în premieră pe plaja 2 Mai, a adunat la start un număr record de copii, peste 500 de fete și băieți întrecându-se pentru medalii și titlul de campion național.

Întrecerile deosebit de animate și asistența numeroasă din tribunele arenei amenajate de către organizatori demonstrează încă o dată potențialul luptelor pe plajă, în promovarea sportului, al luptelor olimpice în special, spun reprezentanții Federației Naționale de Lupte.

„Sunt mândru că am avut onoarea de a premia la cat. 60 kg lupte feminine pe locul I și campioană națională – Copăceanu Georgiana Anastasia CSS Caransebeș pentru a cincea oară consecutiv la juniori 3”, ne-a declarat Dumitru Toc, concluzionând că Anastasia este cel mai bun produs feminin la lupte din istoria Caransebeșului.

Luptele pe plajă constituie un mijloc eficient de selecționare a copiilor pentru practicarea sportului de performanță.