Auditul Primăriei Caransebeș la Transal Urbis este pe cale să se încheie!

După ce consilierii locali au solicitat administratorului Transal Urbis un audit la societatea pe care a început să o conducă în urmă cu câteva luni, Mihai Minea anunță că acest control intern va fi finalizat la sfârșitul acestei luni. Auditul este întocmit de către angajatul Primăriei Caransebeș și nu de o firmă specializată cum și-au dorit aleșii locali.

Mihai Minea a explicat că auditul este realizat doar cu angajatul Primăriei Caransebeș pentru că un control venit de la o firmă din exterior ar fi foarte scump, factură pe care Transal Urbis nu și-ar permite-o în condițiile în care banii ar fi bine să se ducă către achitarea datoriilor:

Ce am putut noi am făcut, am solicitat la Primărie, avem un auditor intern, este în lucru acum. Am solicitat o listă întreagă, să cerceteze o serie de lucruri. Problema este următoarea, pot fi cheltuiți și bani către altă firmă dar în momentul în care, vizavi de acest domn care e al Primăriei, ne dă un răspuns și nu suntem mulțumiți, zicem să cheltuim mai departe dar o sumă de câteva mii de euro acuma nu putem. Vă spun, mult mai important pentru noi este să facem un leasing la un compactor până în toamnă, la o linie din aceea de selectare. Din punctul dumneavoastră de vedere ca acționar unic, ca patron cum ar veni puteți să solicitați acest lucru fără nici o problemă. Eu am făcut pasul care mi-a permis”, a declarat Mihai Minea în cadrul ședinței Consiliului Local.

Administratorul societății nu a dorit să dezvăluie prea multe din auditul care se va încheia în câteva zile, însă a menționat că o parte din ceea ce el a tot spus în perioada când lucra la Transal, din urmă cu câțiva ani se va confirma:

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Spuneam atunci că plătim și apa de ploaie și acuzam managementul de atunci de incompetență și chiar incorectitudine, ceea ce o să vedeți și în auditul ce va fi gata în câteva zile. Voi înainta acest audit Consiliului Local și consilierii vor decide ce au de făcut. Degeaba ni se tot spune că să facem plângeri noi ca administratori, nouă nu ne este trecut în fișa postului acest lucru, dar noi putem să aducem la cunoștința Consiliului Local, care este asociat unic și să decidă ce e mai bine. Eu am dat o hârtie consilierilor locali, dar domnul Curelea a spus că este o fițuică cu trimitere la mine, dar a citit-o și a văzut dezastrul cu toate datoriile pe care noi le-am preluat, pentru că cei care au plecat nu au predat nimic și noi care am venit nu am preluat nimic”, a mai adăugat Mihai Minea administratorul Transal Urbis.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/