Au trecut la mătură! Angajații firmei Administrare Patrimoniu curăță în sfârșit orașul de gunoaie

curatenie lugoj

Vremea prielnică și apropierea primăverii determină organizarea acțiunilor de curățenie pe raza municipiului Lugoj. Cu obiectivul de a transforma orașul într-unul curat și îngrijit, angajații firmei Administrare Patrimoniu Lugoj au început zilele trecute o amplă acțiune de igienizare a spațiilor publice.

O echipă de muncitori a fost prezentă în zona falezei Cotu Mic. Porțiunea a fost pregătită prin acțiuni de ras și măturat la bordură, curățarea spațiului verde și înlăturarea deșeurilor din zonă, precum și văruirea pomilor pentru a-i proteja de dăunători, urmând ca întreținerea curățeniei stradale să fie realizată ulterior cu ajutorul măturătoarelor stradale. Și în zona pasajului de pe strada Buziașului muncitorii au adunat deșeurile aruncate acolo de oameni lipsiți de simț civic. În dimineața zilei de joi, 10 februarie, angajații au fost prezenți la primele ore ale dimineții și în zona cartierului Micro IV, continuând acțiunile de curățenie.

Totodată, Administrare Patrimoniu Lugoj a identificat pe raza orașului o mulțime de gropi de gunoi clandestine a căror igienizare a început deja, iar administrația locală îndeamnă lugojenii să aibă mai multă considerație față de orașul în care locuiesc și să păstreze curățenia.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„«Scuză-mi mizeria, dar locuiesc aici» nu este principiul după care Lugojul ar trebui să se ghideze. Ne dorim cu toții un oraș curat, iar noi facem toate demersurile să-l păstrăm astfel. Facem însă apel și la voi, lugojenii, fără de care nu va fi posibil acest lucru. Depinde însă și de înțelegerea și conștientizarea locuitorilor pentru a preveni formarea unor astfel de gropi de gunoi care nu doar strică imaginea orașului, dar constituie și reale surse de îmbolnăvire. Orice astfel de nereguli le puteți semnala printr-un mesaj cu poze și locație, la adresa de e-mail: patrimoniulugoj@gmail.com”, transmit reprezentanții Administrare Patrimoniu Lugoj.

În această perioadă sunt vizate și alte cartiere ale urbei unde muncitorii vor interveni pentru a igieniza și curăța spațiul public.

banner 970 x 250