Au reînceput lucrările la noua sală de sport care va fi construită la Gottlob, prin Compania Națională de Investiții

picnic iulius1000x100

Primarul comunei Gottlob spune că lucrările la noua sală de sport cu o tribună cu 180 de locuri au reînceput, în această lună, după ce firmele care câștigaseră licitația nu și-au îndeplinit obiectivele prevăzute în contract. 

Se face încă o încercare pentru ridicarea noii săli de sport din comuna Gottlob, județul Timiș. Au fost mai multe încercări eșuate pentru construcția obiectivului, primul contract cu firma care a câștigat licitația fiind reziliat după ce constructorul a intrat în insolvență.

„Avem sala de sport în construcție, cu 180 de locuri, prin Compania Națională de Investiții. Noi doar am predat terenul. Din nefericire, de ani, firmele care au câștigat licitația și-au cam bătut joc de lucru. Ne-a venit noua firmă, se numește Bazo Construct, și am mulțumit celor de la CNI că începem. Ea e ridicată până la cota zero, dar mai era mult, anul acesta se termină.”, a declarat primarul Gheorghe Nastor.

leader board 728 x 90 px

Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 4,6 milioane de lei, iar lucrările ar fi trebuit să fie deja gata.

În altă ordine de idei, tot prin CNI, în comună ar urma să fie construit și un cămin cultural. „Ne propunem un cămin cultural la Gottlob, pentru că l-am retrocedat și nu avem așa ceva. Avem noi o sală de nunți făcută din bugetul propriu. Centrul cultural este prin CNI aprobat, a ieșit ordinul de ministru, e în faza de licitații.”, a mai explicat edilul local.