Au luptat pentru Iancu de Hunedoara. Reșițenii au dat de pământ cu toți adversarii

Luptătorii de la Clubul Sportiv Școlar și Clubul Sportiv Municipal Reșița au participat cu succes la Cupa Iancu de Hunedoara. Reșițenii au ocupat locul I pe echipe, într-o competiție de verificare premergătoare zonei de calificare la Campionatul Național.

Sportivii conduși în competiție de antrenorul Florin Dință au ocupat mai multe poziții fruntașe, care le-au adus un binemeritat loc I în ierarhia pe cluburi. S-au clasat pe primul loc: Florin Gafton (73 kg), Raul Badea (32 kg), ambii de la CSS Reșița; Elena Rus (42 kg), de la CSM Reșița.
Pe locul secund s-au situat: Cosmin Roman (53 kg), Gabriel Radu (66 kg), ambii de la CSM Reșița, iar pe locul al treilea – Antonia Nedea (48 kg), de la CSS Reșița.

„A fost un concurs foarte bun pentru noi. Ne-am testat potențialul înaintea calificărilor la faza finală a Campionatului Național de Juniori Mici. La finalul acestei săptămâni, ne reîntâlnim la Băile Herculane și sperăm să avem câți mai mulți sportivi calificați la faza finală”, a spus antrenorul Florin Dință.
Cu o zi înaintea participării la Cupa Iancu de Hunedoara, luptătorii reșițeni au participat la o competiție de casă, organizată la Reșița, Cupa Banatului Montan, susținută financiar de Consiliul Județean Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

lupte-cupa-banatului-montan620