PREMIERĂ: Parcarea IPJ devine plajă!

Municipiul de pe Bârzava găzduiește la sfârşitul acestei săptămâni o importantă competiţie de volei pe plajă. Parcarea din fața sediului CASE SA, este deja rezervată în totalitate competiției, astfel că șoferii nu mai pot parca acolo.

Concursul de volei pe plajă poartă numele de Balcaniada de Beach Vollezball și este o premieră la Reșița.  Acesta se va desfăşura lângă Sala Polivalentă, mai exact în parcarea IPJ, unde va fi amenajat un teren cu nisip. Parcarea este închisă șoferilor pentru că zilele acestea încep amenajările.

Balcaniada de Beach Vollezball este dedicată sportivilor sub 20 de ani, iar la această competiţie vor participa 16 echipe, dintre care opt la masculin şi opt la feminin: „În urma rezultatelor obţinute până acum, aştept să se claseze pe podium cât mai sus, să ne aducă medalii dintre cele mai strălucitoare dacă se poate, dar în primul rând aştept ca jocul să fie spectaculos pentru a veni cât mai multă lume‘‘, a precizat antrenorul echipei reșițene de volei, Dan Jitaru.

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. Caragiale says:

    Pai de unde plaja la Resita!!! Cred ca mai bine-i ziceati asa cum e normal sa fie : Volei pe nisip!!