Au început lucrările la Centrul Social-Medical Comunitar de la Şag

Locuitorii comunei Şag vor beneficia într-un an de un Centru Social-Medical Comunitar. Execuţia lucrărilor a început zilele trecute, precizează primarul comunei, Flavius Alin Roşu, care mai spune că până să se ajungă la această fază obiectivul a trecut printr-un lung şi complicat proces birocratic.

„Șantierul Centrul Social-Medical Comunitar este în plină desfăşurare. Am fost să verific prima zi de lucru a echipei care lucrează aici. Lungul şi complicatul traseu birocratic al proiectului finanţat din fonduri europene, a cărui finanţare se desfăşoară prin intermediul GAL Timişul de Centru a ajuns în faza de execuţie. La final, comunitatea va beneficia de servicii medicale şi sociale, ce vor avea ca efect creşterea calităţii vieţii în comuna noastră”, a declarat Flavius Alin Roşu, primarul comunei Şag.

Centrul va deservi întreaga populaţie a Şagului, cât şi pe cea a localităţilor învecinate. Clădirea va conţine două cabinete de medicină generală, un cabinet de stomatologie, dar şi o sală pentru persoane cu dizabilităţi, dar şi pentru cele cu diferite probleme din comună. Valoarea proiectului este de 1,25 milioane de lei. Termenul de execuţie este de un an.