Au început lucrările în Valea Domanului

Cristi Chivu a vrut să demonstreze că nu a uitat de unde a plecat, a băgat mâna în buzunar şi a cumpărat un covor sintetic pentru a acoperi terenul de zgură din Valea Domanului, aşa cum a promis în urmă cu doi ani, la ultima sa vizită la Reşiţa.

 

Oficialii clubului reşiţean nu mai au răbdare şi s-au apucat deja de treabă. Covorul sintetic ar trebui să ajungă la Reşiţa în aproximativ două săptămâni, numai că, până să fie aşternut peste zgura pe care şi-ai julit genunchii sute, poate mii de copiii, mai sunt necesare câteva operaţii. “Deocamdată facem amenajările preliminare. Am curăţat, practic, terenul, am tăiat câteva ţevi care ne-ar fi încurcat la turnarea şapei, am adunat crengile rămase după toaletarea copacilor de pe marginea terenului. Încercăm să punem totul la punct. Sper să găsim soluţii, să turnăm şi şapa cât mai repede şi apoi să punem covorul, pentru că ne-am dorit cu toţii atât de mult acest teren”, a spus Cristian Bobar, preşedintele clubului din Valea Domanului.

Terenul cu iarbă sintetică, omologat pentru disputarea meciurilor de Liga a III-a, va putea fi folosit atât de echipa mare, cât şi de grupele de juniori, dar ar putea aduce şi venituri importante la buget. În perioada de iarnă, stadionul Mircea Chivu ar putea deveni loc de cantonament pentru multe echipe din zonă.