Au început înscrierile la Tura Licuricilor 2022. Anul acesta, alergătorii vor lumina Fabricul

tura licuricilor 4
publicitate si promovare in ziar

Club Sportiv Alergotura a început înscrierile gratuite pentru ediția cu numărul VII a evenimentului Tura Licuricilor, care va avea loc în 5 august, de la ora 20.30. Ediția din acest an își propune, pe lângă promovarea alergării ca un element al unui stil de viață sănătos, să pună în lumină zona Fabric.

Tura Licuricilor este un eveniment necompetițional de alergare, în cadrul căruia participanții și organizatorii se transformă în licurici și pun în lumină împreună traseul, voia bună și Piața Traian, locul de unde se va da Startul anul acesta, în jurul orei 22.00, după apusul soarelui.

Evenimentul ajuns la ediția cu numărul VII se adresează tuturor iubitorilor de mișcare, inclusiv celor mai puțin antrenați, care vor avea la dispoziție 45 de minute pentru a alerga aproximativ 2,5 km. Cei mai antrenați sunt invitați să alerge două ture, respectiv 5 km.

tura licuricilor 6

Pentru a putea participa la Tura Licuricilor, alergătorii sunt invitați să se înscrie gratuit pe turalicuricilor.ro și să aibă asupra lor, la start, o frontală sau o lanternă, care să fie aprinse permanent pe traseul de alergare. De altfel, primii 150 de participanți sosiți la eveniment și care au frontală sau lanternă asupra lor vor primi din partea organizatorilor și câte un tricou creat special pentru ediția din acest an.

În plus, Alergotura și Timișoara Explorer propun celor interesați un tur ghidat al cartierului istoric Fabric, pentru a descoperi și la pas, prin povești, cartierul despre care se spunea odinioară „Toate lucrurile bune vin din Fabric”. Turul va începe la ora 18.30 și are un număr limitat de locuri. Doritorii trebuie să se înscrie aici.

Tura Licuricilor în Fabric este parte a programului „AVEnturi URBane: Descoperă orașul În mișcare – AVE URBI 2022”, finanțat prin Centrul de Proiecte, în cadrul apelului „Orașul în mișcare” 2022.

Tura Licuricilor este organizată din 2016 de Club Sportiv Asociația Alergotura. Asociația organizează și alte competiții sportive, între care Timotion, Timișoara City Marathon, Pe-un picior de Plai, La Petrovaselo în vie sau Tura de Cultură.

tura licuricilor 2022

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01