Au început în forță, dar s-au împiedicat la final. Lucrările la baza sportivă din zona Stadion sunt în stand by

nocturna costica radulescu

Lucrările la prima bază sportivă care se construiește în ultimii 32 de ani la Timișoara sunt puse pe pauză, anunță viceprimarul Cosmin Tabără. Șantierul de pe Costică Rădulescu nr. 6, în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, ar fi trebuit să fie gata în septembrie, însă cel mai probabil, termenul de finalizare va fi depășit. 

În luna mai, autoritățile locale raportau vești noi de pe șantierul bazei sportive de pe Costică Rădulescu: se turnase placa de beton pentru etajul clădirii administrative, unde urmează să fie vestiarele și camerele tehnice. Urma ca în scurt timp să se monteze gazonul artificial.

„O să vorbesc cu doamna directoare de la CNI pentru că s-au întâmplat ceva lucruri acolo, văd că stagnează de două-trei săptămâni. Poate e și perioada de concedii, dar lucrurile nu sunt în regulă pentru că se apropie finalul celor 9 luni. În decembrie li s-a dat autorizația. Mi-au explicat ultima dată că așteaptă firma care să monteze gazonul, dar între timp văd că nu au atribuit lucrările de parcare. Din punctul meu de vedere, lucrurile acolo nu se vor finaliza într-o lună de zile, mai așteaptă ceva pentru interior. Noi ne-am făcut treaba, am rezolvat problema utilităților, avem făcut racord la Enel, apă, canal, la gaz avem oferta făcută, trebuie făcut doar racordul.”, a declarat viceprimarul Cosmin Tabără.

Noua bază sportivă se ridică cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții. Investiția se ridică la aproape 6 milioane de lei. Proiectul prevede un teren de sport standard, nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, precum și un teren de dimensiuni mai mici pentru minifotbal, baschet sau handbal.