Au furat până și carnea de la mistreții împușcați de Țiriac și miliardarii lumii! Delapidare, furturi și falsuri descoperite de președintele Dunca!

dunca

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin a formulat alte plângeri penale! De data asta, împotriva unor angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, însă adevăratele ținte sunt Hurduzeu, Popovici și Nedelcea!

Făcut praf în fiecare ședință de Consiliu Județean, dar pe bună dreptate, fiind evident că administrația publică îi este complet străină, Romeo Dunca susține că, de fapt, e pus la punct de liderii opoziției și taxat în declarațiile politice de către deputatul Silviu Hurduzeu doar pentru a se ascunde anumite lucruri din precedentul mandat. Lucruri pe care el și echipa sa le-au descoperit și le-au sesizat organelor de cercetare penală. „Aproape că nu trece zi fără ca persoana mea să nu fie supusă unui tir încrucișat lansat de cei care au condus județul în mandatul trecut. Respectiv Hurduzeu, Popovici și Nedelcea.”, se plânge mai întâi Romeo Dunca.

Apoi vorbește despre disperarea liderului PMP Caraș-Severin, pe care o justifică prin faptul că de la DGASPC „s-a furat «ca în codru»”. „Delapidare, furturi, falsuri, tăinuiri, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos sunt fapte comise de unii angajați pentru care s-au depus plângeri penale și care au produs un prejudiciu de peste 700.000 de euro. Prejudiciu care, prin «competența» vechii conduceri a Consiliului Județean Caraș- Severin nu a fost niciodată recuperat. În timp ce oficialul CJ CS care trebuia, prin fișa postului, să vegheze la bunul mers al DGASPC, bani, covoare, biciclete, alimente sau alte bunuri, saci cu carne de mistreț (proveniți de la vânătoarea lui Țiriac de la Balc) erau sustrase din pensiile, patrimoniul sau meniurile bătrânilor și copiilor necăjiți și instituționalizați.”, acuză președintele Dunca.

1000x200 dacus 02

Iar pentru toate acestea Romeo Dunca îl învinovățește, în mare măsură, pe Ionuț Popovici, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean. „Popovici a permis și încurajat prin atitudinea sa delăsătoare sau părtinitoare aceste inegalități (n.r. – probabil a vrut să scrie „ilegalități”). Concret, ca motiv de îngrijorare pentru cei doi , Hurduzeu și Popovici vor trebui să dea explicații de ce au ratat recuperarea unui prejudiciu de 550.000 de euro furați din pensiile bătrânilor de la Centrul de Persoane Vârstnice Reșița. Finalizarea cercetărilor e posibil să se lase cu recuperarea prejudiciului de la cei vinovați. Motiv pentru care e bine pentru ei să fiu înlăturat. De parcă mor caii când vor câinii…”, a conchis Dunca.

publicitate si promovare online banner maxagro