Au depășit criza și acum se extind. Lecții de la profesioniști

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Seriozitatea și profesionalismul oamenilor de afaceri din Caraș-Severin nu trebuie să mai fie puse la îndoială. Chiar și pe timp de criză au fost numărul unu și au predat ca la carte despre un business adevărat.

Una dintre cele mai puternice societăți de bricolaj din zona Banatului își extinde aria de acoperire și asta doar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților și pentru a demonstra că, acolo unde există voință, succesul este garantat.

Așteptarea a luat sfârșit

Dacă, până în acest moment, localitățile din Clisura Dunării și cele de pe Valea Carașului s-au bucurat de prezența magazinelor de bricolaj – CASA ALEX, a venit și timpul caransebeșenilor să profite de gama vastă de produse și oferte avantajoase. Astfel, marea deschidere a Casei Alex Caransebeș avea loc sâmbătă, 1 august, ora 08.00, în cartierul Pipirig, strada Ardealului, nr 167.

Despre cum a luat naștere proiectul Casa Alex Caransebeș, prin ce anume se deosebește de Casa Alex Oravița, dar mai ales cum îi va ajuta pe clienți să câștige mai mult timp alături de cei dragi, antreprenorul Alexandru Torma a detaliat:

„Casa Alex Caransebeș este un proiect cumva identic cu cel de la Oravița, doar că este dus la un nivel superior. Încercăm de la fiecare magazin pe care îl deținem să venim cu ceva în plus, să învățăm din micile greșeli pe care le-am făcut în decursul anilor. Pot spune că sunt destul de multe elemente în plus față de proiectul de la Oravița, ca de exemplu: game noi de produse, aranjarea în magazin este diferită, inclusiv pregătirea oamenilor. De asemenea, putem vorbi și despre un magazin mai mare. Dacă cel de la Oravița are undeva la 1.700 de metri pătrați, cel de la Caransebeș se întinde pe o suprafață de 2.500 de metri pătrați pe interior și încă 5.000 de metri pătrați pe exterior. Referitor la modul în care venim în întâmpinarea clienților, aici putem puncta faptul că aceștia vor avea, într-un singur loc, aproape toate produsele de care au nevoie în propriul cămin, fie că vorbim despre electrocasnice, mobilă sau materiale de construcții. Pentru clientul secolului XXI contează foarte mult să poată identifica într-un singur magazin câteva elemente esențiale: calitate, preț, promoții”.

Cum succesul oricărei idei pornește de la o muncă titanică și o investiție pe măsură, omul de afaceri din orașul de la malul Dunării care, în decursul a peste două decenii, a reușit să se extindă în aproape toată zona de vest a României, a vorbit și despre așteptările pe care le are de la noul proiect gata să-și deschidă porțile într-unul din municipiile județului Caraș-Severin: „Întrucât conceptul nostru este magazin de bricolaj pentru orașe mici și medii, real vorbind, așteptările sunt destul de mari deoarece am investit foarte mult timp, bani, suflet și muncă. Este un proiect de suflet care, dacă va merge bine, ne va impulsiona să facem și alte magazine noi în următorii ani”.

Pentru că niciun eveniment aniversar al celor de la Casa Alex nu a trecut neobservat, nici de această dată reprezentanții magazinului nu se vor lăsa mai prejos. Au pregătit promoții și o mulțime de cadouri, mai ales pentru primii 100 de clienți.

publicitate Timisoara banner maxagro

„Fii alături de noi! REDUCERILE NU SE OPRESC AICI!”

Casa Alex din Oravița, primul retailer de bricolaj din zona Văii Caraşului, poate fi numit, fără nicio modestie, profesorul perfect pentru Casa Alex Caransebeş, cel care a crescut, a inventat și s-a reinventat cu propriul business atât în ceea ce privește calitatea produselor, cât și a bunului simț pe piața concurentă. Iar dacă se face referire la calitate și mai ales la diversitate, atunci se punctează încă o bilă albă pentru conceptul Casa Alex.

 

 

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/