Au dat lovitura la Târgu Mureș! Universitatea Reșița e lider în Divizia A!

Start lansat de sezon pentru handbalistele de la Universitatea Reșița. După trei etape, elevele antrenorului Cristian Busuioc au trei victorii și conduc cu punctaj maxim în clasamentul Diviziei A, Seria B.

Miercuri seara, Universitatea Reșița a obținut a treia victorie consecutivă în actuala ediție de campionat, 24-20, pe terenul echipei Mureșul Târgu Mureș. Astfel, cu trei victorii din tot atâtea posibile, echipa reșițeană s-a instalat în fruntea clasamentului, cu 9 puncte.

„Am făcut un joc bun, ne-am mișcat mult mai bine pe apărare. Felicit fetele pentru modul în care s-au dăruit pe teren. Am condus în permanență și consider că am obținut o victorie meritată, dar nu trebuie să fim prea euforici. Până la urmă, ne bucurăm că am câștigat astăzi, dar de mâine trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă cu Extrem Baia Mare. Avem un început bun de sezon, cu trei victorii. Duminică, de la ora 14, așteptăm suporterii alături de noi la Sala Polivalentă”, a spus prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioța – Alina Cristea (10 goluri), Adriana Voina (9), Alexandra Dinu (2), Alexandra Bucur (1), Andrada Stamin (1), Gianina Iung (1), Diana Boriceanu, Denisa Ion, Beatrice Kovari, Claudia Baldovin, Cătălina Dumitrescu.

banner 970 x 250