Au cerut prelungirea licitației, dar nu au mai vrut contractul pentru parcarea multinivel din Buziașului

parcare supraetajata

Licitația pentru proiectarea unei parcări multinivel din Calea Buziașului din Timișoara a fost anulată. Nu s-a înscris nicio firmă, deși una ceruse prelungirea termenului de depunere a ofertelor.

În urmă cu câteva zile, o firmă a cerut Primăriei Timișoara să prelungească data limită pentru depunerea ofertelor pentru că nu ar fi putut deschide documentele. Autoritățile timișorene au fost de acord, însă după noul termen, procedura a fost anulată automat pentru că, de fapt, nimeni nu s-a mai înscris.

Contractul avea o valoare de 200.000 de lei. Trebuia proiectată o parcare pe 2 etaje și cu minimum 300 de locuri.

„Serviciile de proiectare pentru realizare SF vor urmări: realizare parcare multinivel pentru autoturisme până la 3,5 tone. Amenajarea accesului și racordarea la rețeaua stradală existentă conform normativelor în vigoare; reabilitarea, modernizarea şi reorganizarea spațiilor publice urbane adiacente (zone pietonale, zone destinate traficului auto şi a parcărilor) prin reconsiderarea modalităților de utilizare a acestora, descongestionând circulația, crearea de noi spații verzi; intervenții menite să crească calitatea vieții cetățenilor Timișoarei”, aflăm din caietul de sarcini, pe care noi am reușit să îl deschidem la lansarea licitației.

Acum, Primăria Timișoara va trebui să organizeze o altă licitație.