„Au atât de mulți bani, încât își vor cumpăra locurile în Parlament! PSD și PNL ar trebui să răspundă politic pentru 30 de ani de nepăsare!”

untitled design set 970x90 px
untitled design set 970x90 px
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Președinte al filialei Caraș-Severin a Partidului Ecologist Român și candidat în 6 decembrie pentru Camera Deputaților, Valentin Armașu îi invită pe cărășeni în număr mare la urne, pentru că doar ei îi pot trimite acasă pe politicienii care de trei decenii și-au văzut doar de propriile buzunare.

Ecologistul Valentin Armașu atrage atenția asupra importanței votului de duminică, un vot care ar putea curăța scena politică măcar într-o anumită măsură. Mocioalcă, Vela sau Cismăneanțu sunt doar trei dintre politicienii cărășeni care n-ar trebui să facă parte din Senatul României sau Camera Deputaților în următorii patru ani. „E dezastru în spitale, dar avem alegeri în 6 decembrie ca să nu piardă PNL. De asta se întâmplă foarte multe lucruri în Caraș-Severin, ca să nu piardă PSD. Eu nu am ce să pierd. Afaceri cu statul nu-mi mai doresc să fac pentru că nu am găsit bunăvoință la Caransebeș și nu am primit voie de la domnul Mocioalcă să mai fac afaceri. Eu nu mai fac nimic și nu mai am ce să pierd. După 30 de ani de guvernare PSD și PNL în Caraș-Severin e foarte greu să-i mai schimbăm pe acești oameni. Ar trebui să răspundă politic pentru 30 de ani de nepăsare, dar au atât de mulți bani încât își permit să-și cumpere locurile în Parlament”, avertizează ecologistul.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate Timisoara banner maxagro
promovare banner maxagro Muzeul TM
gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Armașu spune că un eventual mandat de parlamentar l-ar pune cu adevărat în slujba cetățenilor, că va deschide drumul primarilor din județ către fonduri, către sume importante de bani care să fie investite în infrastructura deficitară de astăzi. „Clasa politică trebuie să se schimbe. Până acum nu a lucrat decât în interes personal. Așa cum sunt eu, sunt de o sută de ori mai curat decât politicienii de la Caransebeș și decât mulți alții. Eu am vrut să plec din țară, dar am fost oprit de un om de la București și sper să fi avut dreptate. Așa cum am reușit în multe , vreau să-mi ajut județul, să construim ceva. Sunt vocal, nu am frică, voi continua să spun lucruri, așa cum spun că la Romsilva și ANAF angajații sunt șantajați de partidele de guvernământ, dar important este să facem ceva pentru Caraș-Severin”, a concluzionat Valentin Armașu.

(E)

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
STPT job 1000x200
STPT job 1000x200 casa alex cbes
untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/