Au ajuns să ne conducă oameni care au un limbaj suburban, de colțul străzii! Mi-aș dori la conducerea județului și României oameni care au cursurile făcute la zi!

untitled design set 970x90 px

Pro România Caraș-Severin merge mai departe și fără Ion Mocioalcă și nu oricum, ci cu obiective la fel de îndrăznețe la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Actualul deputat Ion Spânu și Flavius Nedelcea, vicepreședintele Consiliului Județean, deschid listele Pro România pentru Camera Deputaților și Senat în Caraș-Severin, liste depuse astăzi la Biroul Electoral Județean. „În primul rând, aștept să conducă județul și România oameni care au cursurile la zi, făcute la zi. Oameni care au un limbaj suburban, de colțul străzii, au ajuns să ne conducă. Eu pot să vă spun că am școala făcută la zi, în Timiș, și Bacalaureatul valora cât o facultate în zilele noastre. Lista noastră este compactă, alcătuită din oameni cu experiență. Nu am făcut calcule, noi suntem un partid mai mic, dar care a confirmat și la parlamentare, și la europarlamentare. La alegerile locale am luat 7 primari, 101 consilieri locali și 4 consilieri județeni. Cifrele acestea atestă că Pro România a confirmat și sperăm să confirmăm și în 6 decembrie”, a declarat Ion Spânu.

Plecarea lui Ion Mocioalcă la PSD s-a produs în grabă, pe neașteptate, dar va rămâne mai degrabă singulară, nu va urma o plecare în masă, e absolut convins deputatul. „Cei cu care am dus trei campanii sperăm să rămână alături de noi. Nu cred că sunt pierderi majore. A fost alegerea lui Ion Mocioalcă să plece la PSD, îi urăm succes, noi mergem mai departe”, a adăugat Spânu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/