Atmosferă incendiară. Pensionarii din Oțelu Roșu le dau o nouă lecție tinerilor de pretutindeni!

700 de vârstnici sărbătoresc într-un mod aparte Revelionul. Pentru a doua oară! La invitația primarului Luca Mălăiescu, pensionarii s-au adunat în Sala de sport din oraș, unde petrec cu mare fast debutul noului an.

Vârsta nu este un impediment pentru dans și voie bună, atmosfera fiind una grozavă, care emană doar bună dispoziție. Gândurile rele au fost lăsate la o parte, pentru că o singură dată în an cei mai bătrâni dintre oțelari participă la Revelionul Pensionarilor. Acțiunea este organizată de Primăria și Consiliul Local din oraș.

revelionul pensionarilor otelu rosu

„Ideea organizării acestui eveniment îmi aparține și, împreună cu membrii Consiliului Local Oțelu Roșu, am alocat suma de 15.000 de lei. Este o sumă infimă pentru cei 700 de pensionari care se bucură în această seară alături de noi. Vreau să le mulțumesc și angajaților primăriei, întrucât fără aprotul lor nu puteam să organizăm un asemenea eveniment cu o sumă atât de mică. Așa cum vă spuneam, este a doua ediție și mi-aș dori să se transforme într-o tradiție, pentru că pensionarii merită o asemenea atenție din partea noastră”, a declarat în urmă cu puțin timp Luca Mălăiescu, edilul-șef al orașului Oțelu Roșu, pentru reporterii Express de Banat, prezenți la eveniment.

20160107_201737

Sala de sport este încălzită încă de azi-dimineață cu termosuflante și trei „ciuperci” pe butelie, astfel încât pensionarii să se poată distra în condiții cât mai bune. Petrecerea nu are oră de încheiere!

Pensionarii se distrează pe acorduri de muzică populară, ușoară, iar nelipsite sunt valsurile, mult îndrăgite de cei care au răspuns invitației lansate de administrația Mălăiescu. Invitați de onoare sunt membrii Ansamblului Iedera, condus de celebrul Traian Barbu. „Avem o participare de 99 la sută, atmosfera este extrem de plăcută și le mulțumim organizatorilor”, a declarat Iosif Kis, un pensionar prezent la acțiune, pentru www.expressdebanat.ro

Din meniu nu lipsește alcoolul și nici buna dispoziție, pentru că astăzi nu există tratament. Nu în această seară magică!

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu galerie foto!