FOTO: Atmosferă incendiară pe stadion!

Seara de sâmbătă a fost dedicată muzicii ușoare, pe Stadionul de Atletism din Govândari. Au cântat Back Stage Vocals, Weekend Band din Timișoara, Trupa Phaser, ATTIS și Hara. Câteva sute de oameni s-au adunat în Lunca Bârzavei, și-au parcat mașinile pe unde au putut și au data iama în micii și berea agenților economici.

Deși spectacolul a început timid, atmosfera s-a încins odată cu spectacolul trupei The Weekend Band din Timișoara. „Best cover band”, așa cum se auto-intitulează băieții trupei, au cântat piese celebre din repertoriul internațional și i-au făcut pe reșițeni să îi aplaude din plin. Spectacolul lor a fost urmat de cel al trupei Paser, al Casei de Cultură Studențești din Reșița. Vocea Karinei, solista formației, a pus pe jar spectatorii, care au scandat numele trupei minute în șir.

Suprizele pe care le-au pregătit organizatorii nu s-au oprit aici. Momentul următor, creat de trupa ATTIS, ce a revenit la Reșița după 15 ani, cu un spectacol de muzică rock a impresionat publicul, fidel chiar și după atât timp. Cei mai tineri au învățat imediat versurile pieselor și au cântat împreună cu reșițenii. Cel mai incitant moment al serii a fost urcarea pe scenă a trupei Hara, formație mult așteptată de reșițeni.

„Ne bucurăm să ne revenim la Reșița, după 5 ani și să marcăm împreună 15 ani de când Hara a luat naștere la Cluj”, a spus Flavius Buzilă, solistul trupei. După un concert incendiar, ce a durat mai bine de o oră, membrii trupei au coborât de pe scenă, aclamați î continuare de public, s-au pozat cu fanii și au dat autografe.