Deși firma Repark, care a preluat în concesiune circa 2.000 de locuri de parcare, nu a intrat încă în acțiune, cei care răspund de parcaje vin cu avertizări pentru conducătorii auto. Asta pentru că au ca obiect de activitate și blocarea sau ridicarea mașinilor care sunt parcate ilegal.
Pe lângă parcări, firma Repark răspunde și de ridicarea mașinilor parcate ilegal, la sesizarea Poliției Locale Reșița sau a rutieriștilor. De asemenea, roțile mașinilor vor fi blocate dacă parchează pe locurile concesionate firmei, fără să dețină abonament sau tichet pentru staționarea contra cronometru. „Avem în dotare circa 30 de blocatoare și o mașină pentru ridicat autovehiculele”, a spus Bogdan Mischie, șeful serviciului de parcări. „În plus, angajații Repark se vor plimba cu camerele de supraveghere și vor lua imagini cu mașinile parcate. În cazul în care de trei ori consecutiv șoferul încearcă să fenteze regulamentul nostru, atunci se va alege cu roata blocată”, a adăugat șeful serviciului. Taxa de deblocare îi va arde la buzunare pe reșițeni pentru că se ridică la fabuloasa sumă de 300 de lei.
Deși Repark a primit în concesiune parcajele din zonele aglomerate ale orașului, planuri de modernizare a acestora ar exista deocamdată numai pentru cele din spatele bazarului de la Victoria și de la CASE SA.
CAND ASTIA IM BLOCHEAZA MIE ROATA SE VOR ALEGE CU CAPETE SPARTE……………VREM PARCARI NU FIRME CARE SANCTIONEAZA PARCAREA NEREGULAMENTARA……….. SUNT NERABDATOR SA AM ROATA BLOCATA.
Ii distrug pe aia ! Le pun capul sub roata si ii fac Kurtos kalacs